Verzekeraars AVP vergelijken

De term aansprakelijkheidsverzekering is een hele hap. Deze verzekering wordt daarom ook wel de AVP of WA-verzekering genoemd. Voor het vergelijken van aanbieders van deze verzekering, kunt u terecht bij Totaalbesparen.com. Wij bieden de mogelijkheid een onafhankelijke vergelijking te maken waarmee u direct ziet welke aansprakelijkheidsverzekering voor u het beste is.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken
Logo

Inshared

De Inshared aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen kosten die gemaakt worden doordat u of een familielid het bezit van een ander beschadigd. Naast uw familieleden zijn ook eventuele huisdieren meeverzekerd. Let er wel op dat u dient aan te geven dat u extra personen/dieren wilt meeverzekeren.

Logo

OHRA

Met de OHRA aansprakelijkheidsverzekering bent u beschermd tegen kosten ten gevolge van schade veroorzaakt aan het bezit van een ander, door u, uw kinderen of een huisdier. OHRA rekent bij het uitkeren van schade geen eigen risico en vergoedt schade oplopend tot € 2500000.

Aansprakelijkheidsverzekeraars vergelijken

Geen zin om bij elke afzonderlijke verzekeraar de tarieven te checken? Dat is geen probleem. Wij bieden u de mogelijkheid om met onze gratis vergelijker op een 100% onafhankelijke manier de beschikbare aansprakelijkheidsverzekeringen te vergelijken. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is aangeven wat uw wensen zijn. De goedkoopste verzekeraar staat bij ons altijd bovenaan, ongeacht of wij van de verzekeraar een vergoeding ontvangen of niet.

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy