Vragen over de aansprakelijkheidsverzekering

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over de aansprakelijkheidsverzekering, voorzien van antwoord. Bent u nog op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering? Vergelijk dan via Totaalbesparen.com en sluit uw nieuwe verzekering vandaag nog online af.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Aansprakelijkheidsverzekering: vraag en antwoord

Ja dat kan. U dient dan bij het afsluiten van de aansprakelijkheidsverzekering wel aan te geven wie u wilt meeverzekeren. Wanneer u gebruik maakt van een gezinsverzekering, is naast de schade veroorzaakt door kinderen, ook schade veroorzaakt door huisdieren gedekt.In de meeste gevallen wordt bij de aansprakelijkheidsverzekering geen eigen risico gerekend. Bij enkele verzekeraars wordt wel een eigen risico gerekend dat kan oplopen tot € 100. Wanneer u gebruik maakt van onze vergelijker, ziet u de hoogte van het eigen risico bij elke verzekeraar terug.Dat kan in principe een jaar nadat u deze heeft afgesloten. Let er hierbij wel op dat de verzekeraars een opzegtermijn van een maand hanteren. U kunt de aansprakelijkheidsverzekering opzeggen bij de verzekeraar waar u de verzekering heeft afgesloten. Ook wanneer u overstapt van verzekeraar dient u de oude verzekering zelf op te zeggen. Voor de aansprakelijkheidsverzekering is geen overstapservice beschikbaar.Ja, uw huisdieren zijn meeverzekerd op uw polis. Hieronder vallen niet alleen honden en katten, maar ook paarden en zelfs enkele stukken vee. Voor de precieze voorwaarden kunt u terecht bij uw verzekeraar. Bij enkele verzekeraars dient u namelijk zelf aan te geven dat u uw huisdieren wilt meeverzekeren. Hierdoor wordt de premie niet hoger.Uw aansprakelijkheidsverzekering is geldig over de hele wereld. U ontvangt standaard werelddekking. Ook schade veroorzaakt door u of uw kinderen op vakantie, wordt gewoon gedekt.Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag z.s.m.

Mist er een vraag?

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur.

Let op: wij zijn een onafhankelijk vergelijkingswebsite en kunnen dus geen vragen beantwoorden die voor een bepaalde verzekeraar bedoeld zijn. Hiervoor dient u contact op te nemen met uw verzekeraar.

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy