Autoverzekeringvergelijkers

Er zijn verschillende websites beschikbaar waar autoverzekeringen vergeleken kunnen worden. Er is er jammer genoeg nooit eentje de goedkoopste. Welke vergelijker in uw geval de goedkoopste is, hangt af van verschillende factoren zoals voertuig, dekking en schadevrije jaren.

Autoverzekering vergelijken
Logo

Independer

Independer vergelijkt naast verschillende financiële producten ook energie. In 2014 is Independer gestart met energie vergelijken. Dit omdat veel mensen aangaven de energiemarkt onduidelijk te vinden. Zo was er veel onduidelijkheid over de groenheid van energiecontracten, de bonussen die bij een energiecontract te krijgen zijn en wat er gebeurd met het tarief nadat je contract is afgelopen. Independer probeert hier duidelijkheid in te scheppen, door contracten aan te bieden zonder bonussen maar met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast geeft Independer duidelijk aan hoe groen een energiecontract is en hoe een leverancier aan deze groene energie komt.

Logo

Consumentenbond

De consumentbond biedt sinds een aantal jaren vergelijkers aan op het gebied van energie, auto- en zorgverzekeringen. De prijzen welke worden getoond wanneer een autoverzekering vergeleken wordt vallen bij de consumentenbond relatief hoog uit in vergelijking met andere vergelijkers van autoverzekeringen. Daarnaast gebeurt het vergelijken van energie niet geheel onafhankelijk zoals van de consumentenbond verwacht zou mogen worden. De energievergelijker van de consumentenbond is namelijk niet meer dan de energievergelijker van Pricewise voorzien van een consumentenbond logo.

Meer autoverzekering vergelijken

Naast bovenstaande websites zijn er uiteraard veel meer websites waar u de autoverzekering kunt vergelijken. Hier een kort overzicht:

Autoverzekeringen vergelijken

Niet alleen zijn er veel verzekeraars die een autoverzekering bieden, er zijn ook een hoop verschillende websites waar deze verzekering vergeleken kan worden. Dat maakt het er niet gemakkelijker op. De keuze is nu of de verzekeringen vergelijken bij de afzonderlijke verzekeraars, of verschillende vergelijkingen maken bij de verschillende websites. Wij raden u de tweede optie aan. Vooral omdat veel vergelijkers deals sluiten met bepaalde autoverzekeraars. Daardoor kunnen zij eenzelfde autoverzekering aanbieden tegen lager tarief dan bij de verzekeraar zelf. Daarnaast worden geregeld extra's geboden door vergelijkingswebsites.

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy