Ditzo

Logo

De Ditzo Autoverzekering is niet altijd het voordeligst in prijs. In bepaalde gevallen kan het voorkomen dat deze autoverzekering wel één van de goedkopere autoverzekeringen is. Door autoverzekeringen te vergelijken kunt u al snel zien of deze autoverzekering ook voor u voordeliger is. Bij een Ditzo Autoverzekering kunt u kiezen uit drie soorten basisdekking, namelijk: WA (verplicht), Casco Beperkt of Casco Allrisk. Daarnaast zijn er ook vier aanvullende dekkingen voor verschillende situaties. Dit zijn Schade inzittenden, Rechtsbijstand Motorrijtuigen, Pechhulp en Extra’s boven de duizend euro.

Met de aanvullende verzekering Schade Inzittenden zijn alle personen, inclusief uzelf en goederen ook verzekerd voor schade tot een bedrag van maximaal één miljoen euro. Met de aanvullende verzekering Rechtsbijstand Motorrijtuigen ontvangt u hulp van DAS Rechtsbijstand wanneer dit nodig is. De aanvullende verzekering Pechhulp garandeert reparatie ter plaatse, of vervoer voor de auto (sleepkosten) en passagiers als reparatie niet mogelijk is, of vervangend vervoer. De aanvullende verzekering Extra’s boven duizend euro vergoed schade die niet bij de catalogus waarde van de auto inzit, denk hierbij aan ingebouwde navigatiesystemen of geluidsinstallaties. Deze dekking is alleen af te sluiten bij een Casco Allrisk dekking. De autoverzekering van Ditzo biedt een voordelige premie, vooral bij het maken van weinig kilometers (10.000 Km of minder), en verder een no-claim korting die kan oplopen tot wel 75%. Waar bij de meeste autoverzekeraars de schadevrije jaren vervallen nadat u een jaar geen autoverzekering heeft gehad, blijven deze bij Ditzo drie jaar geldig.

Ditzo no-claim korting

Voor het berekenen van de no-claim korting bij een autoverzekering wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamde no-claim ladder en het aantal schadevrije jaren. Standaard begint u op trede vijf van de no-claimladder als u een autoverzekering afsluit bij Ditzo. Vervolgens bepaalt het aantal schadevrije jaren hoe hoog u op de ladder komt te staan. In principe geldt dat voor elk jaar dat u schadevrij rijdt, u een trede omhoog gaat op de no-claim ladder. Met elke trede die u omhoog gaat wordt de autoverzekering enkele procenten goedkoper.

Schade melden bij Ditzo

Bij schade meldt u deze eerst, daarna vult u een Europees Schadeformulier in. Melden kan telefonisch via het nummer 030 699 79 30. Bij kleine ongelukjes is het ook mogelijk door middel van een bericht een melding te maken via WhatsApp, u hoeft dan geen formulier in te vullen. Als er andere personen of voertuigen betrokken zijn bij het ongeval is dit schadeformulier wel nodig. Deze kunt u ondertekend opsturen naar het Ditzo postadres. Ook is het mogelijk een foto van het schadeformulier samen met drie duidelijke foto’s van de schade te versturen via WhatsApp.

Ditzo autoverzekering opzeggen

Een autoverzekering sluit u bij Ditzo in principe af voor een jaar, daarna kunt u deze op ieder moment opzeggen. Uw autoverzekering bij Ditzo wordt dan na een maand geannuleerd. Om uw Ditzo autoverzekering op te zeggen kunt u bellen op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 met 030 699 79 30. Naast opzeggen is het ook mogelijk de autoverzekering over te zetten naar een andere naam.


Naar de website van Ditzo »

Ditzo vergelijken

 
Autoverzekering

Ditzo dekking

Bij het afsluiten van een Ditzo autoverzekering kunt u kiezen uit verschillende soorten standaard- en aanvullende dekkingen.

Voor de standaard dekking kan bij Ditzo gekozen worden uit: WA, Casco Beperkt (WA Plus) en Casco Volledig (Allrisk).

De aanvullende dekking van Ditzo bestaat eventueel uit: inzittenden verzekering, rechtsbijstand en pechhulp.

Ditzo contactgegevens


Postadres
Ditzo
Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Bonus/malus ladder Ditzo

Onderstaand een overzicht van de Ditzo no-claim korting vanaf het eerste jaar.

De maximale no-claim korting van Ditzo is 75%

Schadevrije jaren Bonus/malus trede No-claim korting
1 6 54%
2 7 55%
3 8 57%
4 9 58%
5 10 60%
6 11 61%
7 12 63%
8 13 64%
9 14 65%
10 15 66%
11 16 67%
12 17 68%
13 18 69%
14 19 70%
15 20 71%
16 21 72%
17 22 73%
18 23 73%
19 24 74%
20 25 74%

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap