HEMA

Logo

HEMA biedt sinds enkele jaren verzekeringen en andere financiële producten voor consumenten. Zoals u gewend bent van de HEMA winkels biedt HEMA de verzekeringen ook aan tegen zeer scherpe prijzen. Ook voor een autoverzekering kunt u terecht bij de HEMA. Om de kosten laag te kunnen houden heeft HEMA ervoor gekozen om geen telefonisten in te zetten maar alles online te regelen. Dat heeft als nadeel dat u niet telefonisch een autoverzekering kunt afsluiten bij de HEMA. Het voordeel is natuurlijk dat wanneer u dat wel online doet, de prijs zeer concurrerend is.

HEMA biedt een autoverzekering in drie algemene varianten (WA, beperkt casco en volledig casco) en biedt daarnaast verschillende aanvullende verzekeringen. Ook na een ongeluk hoeft u niet perse meer te gaan betalen. HEMA biedt namelijk ook een no-claim beschermer.


HEMA autoverzekering dekkingen

Net als bij andere verzekeraars, biedt ook de HEMA alle standaard varianten van de autoverzekering: WA, beperkt casco en volledig casco. De WA autoverzekering is wettelijk verplicht. De beperkt- en volledig casco dekkingen zijn uitbreidingen daarop.

Met een standaard WA dekking bent u alleen verzekerd tegen schade die u toebrengt aan anderen. Met de beperkt casco dekking wordt ook schade aan de eigen auto vergoedt wanneer deze het gevolg is van storm, diefstal, brand, ruitbreuk of een botsing met een dier. Omdat de beperkt casco dekking maar enkele euro's duurder is op maandbasis, is het aan te raden om te kijken of dit voor u haalbaar is. Met de volledig casco dekking bent u ook verzekerd tegen schade aan uw eigen auto die door een eigen fout is ontstaan. Deze variant is een stuk prijziger dan de WA- en beperkt casco dekkingen. Deze variant is daarom alleen aan te raden voor jonge wagens met een hoge dagwaarde.


Aanvullende verzekeringen

Naast de standaard dekkingen, kunt u bij de HEMA kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen. Zoals bij de meeste andere verzekeraars zijn dat een inzittendenverzekering, pechhulp en rechtsbijstand. Daarnaast biedt de HEMA echter ook een no-claim beschermer.

Met een no-claim beschermer stelt u uw schadevrije jaren veilig. Elk jaar wordt bekeken hoeveel schadevrije jaren u op uw naam heeft. Wanneer u schade rijdt, gaan uw schadevrije jaren naar beneden. Wanneer u geen schade rijdt en een heel jaar verzekerd bent geweest, krijgt u er een schadevrij jaar bij. Met een no-claim beschermer mag u eenmaal per verzekeringsjaar schade rijden zonder daarbij schadevrije jaren in te leveren. U betaalt daar natuurlijk wel extra premie voor.


Eigen risico

In bepaalde gevallen betaalt u bij uw HEMA autoverzekering een eigen risico. In het geval van schade aan uw auto is het eigen risico € 135 indien u de schade laat repareren bij ABS autoherstel. Laat u de auto bij een andere garage maken? Dan bedraagt het eigen risico € 300. In het geval van ruitschade kunt u deze het best laten maken bij Autotaalglas. U betaald dan geen eigen risico omdat de HEMA afspraken heeft gemaakt met Autotaalglas. Laat u de ruitschade bij een ander repareren? Dan betaald u € 135 eigen risico.


Naar de website van HEMA »

HEMA vergelijken

 
Autoverzekering

HEMA dekking

Bij het afsluiten van een HEMA autoverzekering kunt u kiezen uit verschillende soorten standaard- en aanvullende dekkingen.

Voor de standaard dekking kan bij HEMA gekozen worden uit: WA, Casco Beperkt (WA Plus) en Casco Volledig (Allrisk).

De aanvullende dekking van HEMA bestaat eventueel uit: inzittenden verzekering, rechtsbijstand en pechhulp.

HEMA contactgegevens

T: Niet beschikbaar

Postadres
HEMA
Leusderend 56
3832 RC Leusden

Bonus/malus ladder HEMA

Onderstaand een overzicht van de HEMA no-claim korting vanaf het eerste jaar.

De maximale no-claim korting van HEMA is 80%

Schadevrije jaren Bonus/malus trede No-claim korting
-5 1 -25%
-4 2 0%
-3 3 10%
-2 4 20%
-1 5 30%
0 6 40%
1 7 45%
2 8 50%
3 9 55%
4 10 60%
5 11 62%
6 12 65%
7 13 67%
8 14 70%
9 15 75%
10 16 76%
11 17 77%
12 18 78%
13 19 79%
14 20 80%

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap