HoyHoy autoverzekering

HoyHoy is een bekende Nederlandse vergelijkingswebsite, waar onder andere autoverzekeringen vergeleken kunnen worden.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering 2020

Autoverzekering vergelijken bij HoyHoy

Hoewel HoyHoy redelijk nieuw is in het vergelijken van autoverzekeringen in Nederland, slaagt zij er wel in een zeer groot publiek naar zich toe te trekken. De website van deze vergelijker zit zeer netjes in elkaar en is gemakkelijk te volgen.

Voordelen van HoyHoy

Een groot pluspunt van HoyHoy is het feit dat de vergelijker geen onderdeel uitmaakt van een verzekeraar. Hierdoor is de kans op een vertekend beeld in de vergelijkingsresultaten klein.


Nadelen van HoyHoy

Een nadeel van het vergelijken van de autoverzekering op HoyHoy is in eerste instantie dat de nummerbordherkenning niet helemaal werkt zoals verwacht zou mogen worden. Wanneer een nummerbord wordt ingevoerd welke bij de andere vergelijkers wel gevonden kan worden, wordt deze door HoyHoy niet gevonden. Vervolgens moet je de auto en het type zelf uit een lange lijst selecteren. Het selecteren van de juiste auto is vervolgens zeer tijdrovend. Verder zijn de prijzen van HoyHoy niet lager dan bij andere vergelijkers en worden slechts de eerst drie resultaten prominent getoond na een zoekopdracht.

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap