Independer autoverzekering

Independer biedt zeer scherpe prijzen voor verschillende autoverzekeringen. Bent u benieuwd wat u kunt besparen op uw autoverzekering? Vergelijk dan direct en bekijk wat u kunt besparen.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken bij Independer

De naam Independer klinkt u waarschijnlijk bekend in de oren. Dat is ook niet raar aangezien Independer een van de grootste vergelijkers van autoverzekeringen is in Nederland. Independer biedt een uitstekende sales- en after-sales service. Komt u er niet helemaal meer uit? Dan kunt u Independer bellen waarna zij u stap voor stap helpen met het kiezen van de juiste autoverzekering. Met een belletje sluit u ook direct een autoverzekering af bij deze vergelijker. Dat is handig wanneer u een auto heeft gekocht waarmee u direct de weg op wil.

Bezoek de website van Independer


Voordelen van Independer

Zoals gezegd biedt Independer een uitstekende sales- en after-sales service. Dit is uiteraard een duidelijk pluspunt. Verder heeft Independer vaak speciale acties voor degenen die via de website van Independer overstappen. Denk hierbij aan een extra korting of een gratis aanvullende verzekering tegen bijvoorbeeld diefstal. Dat de consument blij is met Independer blijkt uit de uitstekende klanttevredenheid beoordeling van maar liefst 9,1 op basis van meer dan 30.000 beoordelingen.


Nadelen van Independer

Omdat Independer onderdeel uitmaakt van Achmea wordt de onafhankelijk van deze vergelijker nogal eens in twijfel getrokken. Daarnaast is op de website gemakkelijk te zien dat niet altijd de goedkoopste aanbieder of leverancier bovenaan komt te staan. Independer zelf claimt dat degene die bovenaan vermeld wordt niet direct de goedkoopste hoeft te zijn, maar ook bovenaan kan staan door het bieden van de beste service. Ook met betrekking tot de welbekende top drie van beste verzekeringen die Independer aanbiedt is bekend gemaakt dat deze top 3 uitsluitend bestaat uit verzekeraars waarvan Independer een vergoeding ontvangt bij een eventuele overstap. Let hier op!

Bezoek de website van Independer

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap