Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Autoverzekering Independer

Autoverzekering vergelijken bij Independer


De naam Independer klinkt u waarschijnlijk bekend in de oren. Dat is ook niet raar aangezien Independer een van de grootste vergelijkers van autoverzekeringen is in Nederland. Independer biedt een uitstekende sales- en after-sales service. Komt u er niet helemaal meer uit? Dan kunt u Independer bellen waarna zij u stap voor stap helpen met het kiezen van de juiste autoverzekering.

Bezoek de website van Independer

Voordelen van Independer

Zoals gezegd biedt Independer een uitstekende sales- en after-sales service. Dit is uiteraard een duidelijk pluspunt. Verder heeft Independer vaak speciale acties voor degenen die via de website van Independer overstappen. Denk hierbij aan een extra korting of een gratis aanvullende verzekering tegen bijvoorbeeld diefstal. Dat de consument blij is met Independer blijkt uit de uitstekende klanttevredenheid beoordeling van maar liefst 9,1 op basis van meer dan 30.000 beoordelingen.

Nadelen van Independer

Omdat Independer onderdeel uitmaakt van Achmea wordt de onafhankelijk van deze vergelijker nogal eens in twijfel getrokken. Daarnaast is op de website gemakkelijk te zien dat niet altijd de goedkoopste aanbieder of leverancier bovenaan komt te staan. Independer zelf claimt dat degene die bovenaan vermeld wordt niet direct de goedkoopste hoeft te zijn, maar ook bovenaan kan staan door het bieden van de beste service. Ook met betrekking tot de welbekende top drie van beste verzekeringen die Independer aanbiedt is bekend gemaakt dat deze top 3 uitsluitend bestaat uit verzekeraars waarvan Independer een vergoeding ontvangt bij een eventuele ovderstap.

Bezoek de website van Independer

Besparen met vergelijken

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy