Independer autoverzekering

Independer biedt zeer scherpe prijzen voor autoverzekeringen. Bent u benieuwd wat u kunt besparen op uw autoverzekering? Vergelijk dan direct en bekijk wat u kunt besparen.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering 2020

Autoverzekering vergelijken bij Independer

De naam Independer klinkt u waarschijnlijk bekend in de oren. Dat is ook niet raar aangezien Independer een van de grootste vergelijkers van autoverzekeringen is in Nederland. Independer biedt een uitstekende sales- en after-sales service. Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u Independer bellen waarna zij u stap voor stap helpen met het afsluiten van een autoverzekering. Dat is handig wanneer u een auto heeft gekocht waarmee u direct de weg op wil.

Voordelen van Independer

Zoals gezegd biedt Independer een goede sales- en after-sales service. Dit is een duidelijk pluspunt. Verder heeft Independer vaak acties voor mensen die via de website van Independer overstappen. Denk hierbij aan een extra korting of een gratis aanvullende verzekering tegen bijvoorbeeld diefstal. Dat de consument blij is met Independer blijkt uit het goede cijfer van een 9,1 op basis van meer dan 30.000 beoordelingen.


Nadelen van Independer

Omdat Independer onderdeel uitmaakt van een andere partij wordt de onafhankelijkheid van deze vergelijker nogal eens in twijfel getrokken. Daarnaast wordt niet altijd de goedkoopste aanbieder of leverancier bovenaan getoond. De top 3 die Independer toont, bestaat uit partijen waarvan zij een vergoeding ontvangen. Let hier dus op. Ook kan het zijn dat een goedkopere partij 'uitgegrijst' wordt.

Besparen op uw autoverzekering


Wilt u uw auto verzekeren? Start dan met het maken van een vergelijking. Zodra u weet welke autoverzekering de beste voorwaarden en premie biedt, sluit u deze direct online af. Een autoverzekering afsluiten, is snel gedaan. Binnen een paar minuten bent u klaar. Van de overstap merkt u maar weinig, u hoeft zich daarover geen zorgen te maken. Nadat u de polis heeft gesloten, houdt de verzekeraar u op de hoogte.

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap