Nowgo autoverzekering

Nowgo autoverzekering

De Nowgo autoverzekering biedt naast een scherpe premie ook andere voordelen. Zo krijgen klanten met een auto jonger dan 10 jaar die hun voertuig allrisk verzekeren, daar gratis Route Mobiel pechhulp bij. Het afsluiten van een abonnement bij de ANWB is dan niet meer nodig. Was u dat anders wel van plan, dan bespaart u alleen hiermee al bijna een tientje per maand.

Nowgo is een redelijk nieuwe autoverzekeraar en maakt onderdeel uit van Vivat. Daaronder vallen bijvoorbeeld ook Zwitserleven en Reaal. Nowgo biedt autoverzekeringen tegen aantrekkelijke tarieven, daarom is de kans groot dat u Nowgo tegenkomt in de top 5 van goedkoopste autoverzekeringen wanneer u een vergelijking maakt. De premies kunnen laaggehouden worden doordat Nowgo alles online afhandelt. Hoewel de verzekeraar ook gewoon telefonisch bereikbaar is, heeft online contact de voorkeur. Ook het melden van schade en het opzeggen van de autoverzekering regelt u online of via Whatsapp.

Nowgo dekking autoverzekering


Net als de andere verzekeraars biedt ook Nowgo de mogelijkheid om te kiezen voor een wettelijk verplichte WA-verzekering of casco verzekering, een beperkt casco en een volledig casco of allrisk variant. Met de standaard WA-verzekering bent u het goedkoopst uit, maar heeft u ook de minste dekking. Met een allrisk verzekering geniet u van een uitgebreide dekking, maar betaald u een hoge premie. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende aanvullende dekkingen waaronder rechtsbijstand, pechhulp en de inzittendenverzekering.

Bent u benieuwd wat u gaat betalen bij Nowgo? Maak dan direct een vergelijking.


Naar de website van Nowgo autoverzekering »

Nowgo autoverzekering vergelijken

 
Autoverzekering

Nowgo autoverzekering dekking

Bij het afsluiten van een Nowgo autoverzekering autoverzekering kunt u kiezen uit verschillende soorten standaard- en aanvullende dekkingen.

Voor de standaard dekking kan bij Nowgo autoverzekering gekozen worden uit: WA, Casco Beperkt (WA Plus) en Casco Volledig (Allrisk).

De aanvullende dekking van Nowgo autoverzekering bestaat eventueel uit: inzittenden verzekering, rechtsbijstand en pechhulp.

Nowgo autoverzekering contactgegevens

T: 020 54 36 000

Postadres
NOWGO autoverzekering
Burgemeester Rijnderslaan 7
1185 MD Amstelveen

Bonus/malus ladder Nowgo autoverzekering

Onderstaand een overzicht van de Nowgo autoverzekering no-claim korting vanaf het eerste jaar.

De maximale no-claim korting van Nowgo autoverzekering is 80%

Schadevrije jaren Bonus/malus trede No-claim korting
0 6 29%
1 7 30%
2 8 44%
3 9 58%
4 10 64%
5 11 68%
6 12 72%
7 13 76%
8 14 78%
9 15 80%

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap