Autoverzekering Pricewise

Bij Pricewise kunt u terecht om onafhankelijk autoverzekeringen te vergelijken. Lees hier informatie over Pricewise en vergelijk uw autoverzekering.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken bij Pricewise

Pricewise is één van Nederlands grootste vergelijkers op het gebied van energie en verzekeringen. Wellicht kent u ze ook wel van de TV campagnes. Net als Pricewise is Totaalbesparen.com ook een vergelijkingssite. Hieronder leest u de voor- en nadelen van Pricewise.

Voordelen van Pricewise

Een voordeel van Pricewise is het aanbod. Bij Pricewise kunt u diverse verzekeringen en andere vaste lasten vergelijken. U vindt er alles op eensite. Daarnaast biedt Pricewise geregeld speciale acties voor nieuwe klanten. U ontvangt dan bijvoorbeeld een cadeaubon bij het afsluiten van een autoverzekering of bij een energie aanbieding. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Let er wel op of het gaat om een meerjarig contract. Het is namelijk lastig om tussentijds een dergelijk contract stop te zetten.

Nadelen van Pricewise

Pricewise stelt bij veel acties dat deze 'exclusief bij Pricewise' zijn. Daarmee insinueert de vergelijker dat de getoonde pakketten alleen bij Pricewise te krijgen zijn. Dat is echter niet het geval. Hoewel de getoonde pakketten niet bij de leveranciers zelf te verkrijgen zijn, zijn deze wel verkrijgbaar bij elke andere vergelijker van gelijksoortige producten. Zo ook bij Totaalbesparen.com. Echt exclusief zijn de aanbiedingen dus niet.

Goedkope autoverzekering afsluiten


Wilt u uw auto verzekeren en wilt u daarvoor een goede premie betalen? Start dan met het vergelijken van de premies en voorwaarden. Er zitten ruime verschillen tussen de verzekeraars waardoor vergelijken loont. De goedkoopste autoverzekering staat altijd bovenaan. Ziet u er eentje naar wens? Dan kunt u hem online afsluiten. U bent dan direct verzekerd en kunt veilig de weg op. Ook een auto verzekeren op zaterdag of op zondag is geen enkel probleem.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01