Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Autoverzekering Pricewise

Autoverzekering vergelijken bij Pricewise


Pricewise is een van Nederlands grootste vergelijkers op het gebied van energie en verzekeringen. Het is daarom altijd slim ook even bij deze website na te gaan of u hier wellicht goedkoper uit bent dan bij de concurrentie.

Bezoek de website van Pricewise

Voordelen van Pricewise

Een duidelijk voordeel van Pricewise is het aanbod. Pricewise heeft van de grotere vergelijkingssites in Nederland het grootste aanbod aan vergelijkers. Hierdoor is het mogelijk via een enkele website te besparen op bijna alles waarop te besparen valt. Hoewel Independer onlangs ook is begonnen met het vergelijken van energie werkt de energievergelijker van Pricewise stukken beter.

Nadelen van Pricewise

Pricewise stelt bij veel acties dat deze 'exclusief bij Pricewise' zijn. Daarmee insinueert de vergelijker dat de getoonde pakketten slechts bij Pricewise te krijgen zijn. Dat is echter niet het geval. Hoewel de getoonde pakketten niet bij de leveranciers zelf te verkrijgen zijn, zijn deze wel verkrijgbaar bij elke andere vergelijker van gelijksoortige producten. Echt exclusief zijn de aanbiedingen dus helaas niet.

Bezoek de website van Pricewise

Besparen met vergelijken

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy