Autoverzekering Pricewise

Bij Pricewise kunt u terecht om onafhankelijk autoverzekeringen te vergelijken. Hoewel wij altijd proberen de goedkoopste autoverzekering te bieden, kan het zijn dat u bij Pricewise toch goedkoper uit bent. Vergelijk daarom uw autoverzekering bij zowel Totaalbesparen.com als Pricewise om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaald.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken bij Pricewise

Pricewise is één van Nederlands grootste vergelijkers op het gebied van energie en verzekeringen. Het is daarom altijd slim ook even bij deze website na te gaan of u hier wellicht goedkoper uit bent dan bij de concurrentie.

Bezoek de website van Pricewise


Voordelen van Pricewise

Een duidelijk voordeel van Pricewise is het aanbod. Pricewise heeft van de grotere vergelijkingssites in Nederland het grootste aanbod in vergelijkingsmodules. Hierdoor is het mogelijk via een enkele website te besparen op bijna alles waarop te besparen valt. Hoewel Independer onlangs ook is begonnen met het vergelijken van energie werkt de energievergelijker van Pricewise stukken beter. Daarnaast biedt Pricewise geregeld speciale acties voor nieuwe klanten. U ontvangt dan bijvoorbeeld een cadeaubon bij het afsluiten van een autoverzekering of energiecontract. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.


Nadelen van Pricewise

Pricewise stelt bij veel acties dat deze 'exclusief bij Pricewise' zijn. Daarmee insinueert de vergelijker dat de getoonde pakketten alleen bij Pricewise te krijgen zijn. Dat is echter niet het geval. Hoewel de getoonde pakketten niet bij de leveranciers zelf te verkrijgen zijn, zijn deze wel verkrijgbaar bij elke andere vergelijker van gelijksoortige producten. Ook bij Totaalbesparen.com. Echt exclusief zijn de aanbiedingen dus helaas niet.

Bezoek de website van Pricewise

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap