Voogd en Voogd

Logo

Voogd en Voogd geeft zelf geen autoverzekeringen uit, maar fungeert als tussenpersoon voor adviseurs en verzekeraars. Zij handelen onder andere als tussenpersoon voor autoverzekeringen. Het bedrijf beschikt over een volmacht van verschillende verzekeraars. Dit houdt in dat Voogd en Voogd toestemming heeft van de verschillende verzekeraars om namens deze verzekeraars op te treden. Zo kunnen zij schadeclaims afhandelen en bijvoorbeeld premies incasseren. De autoverzekering bij Voogd en Voogd wordt afgesloten via een (online) adviseur. Deze doet in principe hetzelfde als onze autoverzekeringvergelijker, namelijk kijken waar u het goedkoopste uit bent. Wanneer u vervolgens een keuze heeft gemaakt, wordt de autoverzekering voor u afgesloten bij de gekozen verzekeraar.


Voogd en Voogd autoverzekering

Via Voogd en Voogd kunt u een autoverzekering afsluiten bij verschillende verzekeraars waaronder Aegon, Delta Lloyd, Generali, Nationale Nederlanden en Reaal. Andere grote verzekeraars zoals Ditzo, OHRA, HEMA en Univé ontbreken. Dat biedt direct een groot nadeel; u vindt namelijk alleen de goedkoopste autoverzekering die wordt aangeboden door een aangesloten verzekeraar. Aangezien de aangesloten verzekeraars niet vaak in de top van goedkoopste autoverzekeringen terug te vinden zijn, is de kans erg groot dat u niet de goedkoopste autoverzekering aangeboden krijgt. Een goedkope autoverzekering vindt u wel door gebruik te maken van een onafhankelijke vergelijker waarbij ook de goedkopere verzekeraars meegenomen worden.


Voogd en Voogd verzekering opzeggen

De autoverzekering die u afsluit via Voogd en Voogd heeft in principe een looptijd van minimaal een jaar. Voor de autoverzekering geldt wel de uitzondering dat wanneer de auto totalloss raakt of verkocht wordt, ook de verzekering gewoon opgezegd kan worden.

Het opzeggen van de autoverzekering bij Voogd en Voogd kan helaas niet online, maar dient te gebeuren via uw bemiddelaar. Dit is dezelfde persoon die ook voor u de autoverzekering afgesloten heeft. Indien u niet meer weet wie dit was of van deze persoon geen contactgegevens heeft, kunt u het algemene telefoonnummer bellen om uw product op te zeggen. Bel daarvoor: 0187 488 588.


Meer Voogd en Voogd verzekeringen

Voogd en Voogd biedt naast de autoverzekering ook bemiddeling voor alle andere schadeverzekeringen. Ook deze verzekeringen worden via de bemiddelingspersoon afgesloten bij een andere verzekeraar waarvan Voogd en Voogd een volmachtverklaring heeft ontvangen.


Naar de website van Voogd en Voogd »

Voogd en Voogd vergelijken

 
Autoverzekering

Voogd en Voogd dekking

Bij het afsluiten van een Voogd en Voogd autoverzekering kunt u kiezen uit verschillende soorten standaard- en aanvullende dekkingen.

Voor de standaard dekking kan bij Voogd en Voogd gekozen worden uit: WA, Casco Beperkt (WA Plus) en Casco Volledig (Allrisk).

De aanvullende dekking van Voogd en Voogd bestaat eventueel uit: inzittenden verzekering, rechtsbijstand en pechhulp.

Voogd en Voogd contactgegevens

T: 0187 488 588
E: servicedesk@voogd.com

Postadres
Voogd en Voogd
Postbus 14
3240 AA Middelharnis

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap