E-scooter voor € 999 bij 1-jarig energiecontract - Vattenfall

Vattenfall

Kenmerken van deze aanbieding

Aanbieder: Vattenfall
Groene stroom:
CO2 compensatie:
Looptijd contract: 1 jaar
Categorie: Korting
Bekijk deze aanbieding

Over deze aanbieding

Nuon Vattenfall biedt nieuwe klanten maar liefst € 1050 korting op een Vattenfall E-scooter. Normaal gesproken kost deze € 2049, maar voor nieuwe klanten die gebruik maken van deze actie kost de e-scooter maar € 999. Daarnaast is er ook een versie beschikbaar met actieradius van maar liefst 65 km. De prijs voor deze e-scooter met verhoogde actieradius bedraagt € 1249. Ga voor uzelf na of deze aanbieding de moeite waard is, feit is dat u uiteindelijk de scooter zelf betaald, zij het uitgesmeerd over de contractperiode.

Groene stroom en CO2 gecompenseerd gas
Met dit energiecontract van Nuon krijgt u zowel groene stroom als gas geleverd. Natuurlijk bestaat echt groen gas (nog) niet, dus belooft Nuon in plaats daarvan voor elke x aantal kubieke meters gas die u verbruikt een boompje te planten. De groene stroom is hoogstwaarschijnlijk grotendeels echt groen aangezien het Nuon stroometiket aangeeft geen stroom afkomstig van biomassa te leveren.


Voorwaarden

Deze aanbieding is voor de verandering eens niet alleen bedoeld voor nieuwe klanten. Ook bestaande klanten kunnen direct de e-scooter bestellen tegen het gereduceerde tarief. Daarvoor kunnen bestaande klanten hier terecht. Voor nieuwe klanten geldt dat zij een energiecontract van minimaal 1 jaar moeten afsluiten.

TIP
Omdat deze actie ook geldt voor bestaande klanten is het ook mogelijk eerst een Nuon energiecontract af te sluiten met een hoge korting en vervolgens alsnog de e-scooter te kopen tegen gereduceerd tarief. U geniet dan van een dubbele korting. Om te kijken welk Nuon energiecontract voor u het goedkoopste is, maakt u gebruik van onze energievergelijker.

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap