Energievergelijkers

Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende energievergelijkers die in Nederland actief zijn. Ondanks het feit dat er inmiddels bijna 100 energievergelijkers actief zijn, zijn prijsverschillen tussen de verschillende vergelijkers moeilijk te vinden. Dit komt doordat de meeste energievergelijkers gebruik maken van dezelfde databases. Daarom vermelden wij per energievergelijker op welke websites dezelfde database wordt gebruikt.

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
100% onafhankelijk Gegarandeerd de goedkoopste Bespaar tot € 517 in 2019
Logo

Totaalbesparen.com

Uiteraard mogen onze eigen vergelijkers niet ontbreken in het overzicht. Hoewel het moeilijk is onze eigen vergelijkers te beoordelen, zien wij een duidelijke trend. Er is eigenlijk maar een enkele vergelijker die een betere prijs biedt dan onze eigen vergelijkers. Helaas vergelijkt bovengenoemde vergelijker alleen energie.

Logo

Energie Aanbiedingen

Op deze website vind je de laatste energie aanbiedingen. Niet alleen vind je alle aanbiedingen van energieleveranciers overzichtelijk terug, ook degenen die normaal niet te vinden zijn op de websites van de leveranciers hebben wij vergeleken. De acties op de website worden dagelijks nauwkeurig bijgehouden.

Logo

Easyswitch

Easyswitch is een bekende Nederlandse vergelijkingswebsite. Easyswitch biedt gebruikers de mogelijkheid geheel onafhankelijk verschillende producten te vergelijken, waaronder energie, autoverzekeringen, zorgverzekeringen en internet. Door de sterke marktpositie die Easyswitch heeft verworven, kan deze vergelijker verschillende producten aanbieden tegen zeer gunstige tarieven. De tarieven die Easyswitch hanteert liggen lager dan bij de leveranciers- en verzekeraars zelf. Daarnaast biedt Easyswitch ook een gratis overstapservice. Na het kiezen van een nieuwe leverancier- of verzekeraar, wordt de gehele overstap door Easyswitch geregeld. Zowel particuliere- als zakelijke gebruikers kunnen bij Easyswitch terecht. Verder biedt deze vergelijker een standaard bedenkperiode van 14 dagen. Binnen deze periode kan ervoor gekozen de overstap stop te zetten.

Logo

Goedkoopste-energieleverancier.net

Goedkoopste-energieleverancier.net is een onafhankelijke energievergelijker die, zoals de naam al doet vermoeden, zich richt op het vinden van de goedkoopste energieleverancier. Door gebruik te maken van de vergelijker op deze website, kan tot €700 op jaarbasis bespaard worden op energiekosten. In principe geldt: hoe meer er verbruikt wordt, hoe hoger de besparing. Deze energievergelijker biedt verschillende voordelen waaronder een ruim aanbod van energieleveranciers en exclusieve kortingen die bij de energieleverancier zelf niet beschikbaar zijn.

Logo

Goedkoopsteenergieleverancier.org

Goedkoopste-energieleverancier.org beloofd een besparing op de energiekosten die kan oplopen tot maar liefst €600. Deze energievergelijker richt zich op het vinden van de goedkoopste energieleverancier bij een bepaald verbruik. Door gebruik te maken van een handige vergelijking op maat, is voor bezoekers direct zichtbaar welke energieleverancier in hun specifieke geval de goedkoopste is. De gehele overstap wordt uit handen genomen. Het enige dat u hoeft te doen is uw gegevens invullen en bekijken welke energieleverancier in uw geval de goedkoopste is op het moment.

Logo

Goedkoop gas en stroom

De energievergelijker van Goedkoopgasenstroom.nl biedt de mogelijkheid een energie te vergelijken op basis van een vergelijking op maat. Na het invoeren enkele gegevens (postcode, huisnummer en verbruik) ontvangt u een advies op maat. Goedkoop gas en stroom biedt unieke duurzame resultaten die nergens anders gevonden kunnen worden. Zeker wanneer u op zoek bent naar een duurzame energieleverancier, is de energievergelijker van Goedkoopgasenstroom.nl zeker een aanrader. Daarnaast biedt de website ook relevante informatie over opzegvergoedingen en overstaptermijnen. De website oogt erg netjes en is gemakkelijk in gebruik. Met een vergelijking bij Goedkoopsgasenstroom.nl kunt u tot €450 besparen op jaarbasis.

Logo

Pricewise

Pricewise is samen met Independer een van de grootste vergelijkers van Nederland. Hoewel deze vergelijker een zeer uitgebreid aanbod heeft, zijn de prijzen die getoond worden voor de verschillende producten helaas niet lager dan bij andere vergelijkers van dezelfde producten. De database van Pricewise is een van de meest gebruikte databases voor vergelijkingswebsites. Jammer genoeg blijven de prijzen op alle websites waar hetzelfde script wordt gebruikt altijd hetzelfde. Kijk dan ook niet raar op als u Pricewise meerdere keren tegenkomt tijdens uw zoektocht.

Logo

Onlineenergievergelijker.nl

Onlineenergievergelijker.nl is één van de meest bezochte energievergelijkers op het web! Jaarlijks maken vele duizenden overstappers gebruik van deze energievergelijker om zich aan te sluiten bij een nieuwe energieleverancier.

Het doel van Onlineenergievergelijker.nl is niet alleen het verlagen van jouw energierekening, maar ook het creëren van duidelijkheid over hoe de kosten van jouw energierekening worden opgebouwd.

Met deze onafhankelijke energievergelijker kan je niet alleen zien welke energietarieven andere energieleveranciers hanteren en welke kortingsacties er op dit moment zijn, maar kan je ook ontdekken welke energieleverancier de beste tarieven voor jouw situatie hanteert.

Meer dan 36 energieleveranciers in de vergelijker bieden tegen elkaar op om jou de beste prijs te bieden. Hoe beter de prijs, hoe hoger de energieleverancier geplaatst wordt in de vergelijker.

Lees meer over de voordelen van deze online energievergelijker op Onlineenergievergelijker.nl.

Logo

Energievergelijking

Energievergelijking.nl biedt de mogelijkheid direct te bekijken hoeveel er bespaard kan worden op energie middels een vergelijking op maat. Deze energievergelijker onderscheidt zich van anderen door onder andere huidige acties- en kortingen direct te tonen, voorafgaand aan de vergelijking. Daarnaast biedt Energievergelijking.nl een gratis overstapservice voor alle gebruikers. Je bespaard hierdoor een aardig bedrag en hoeft daar bijna niets voor te doen. Een overstap kan in principe binnen 10 minuten geregeld zijn. Je hebt daarna ook nog eens 14 dagen de tijd om van de overstap af te zien, mocht je iets beters vinden of gewoon niet meer willen. Ook voor zakelijke energie kun je hier terecht.

Logo

Goedkope energie

Goedkopeenergie.nl richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op het vinden van de goedkoopste energieleverancier. Met een simpele vergelijking op maat kunnen bezoekers direct zien welke energieleverancier in hun geval het goedkoopste is. Waar bij sommige vergelijkers de best betalende energieleverancier bovenaan staat, staat bij Goedkopeenergie.nl altijd de goedkoopste leverancier bovenaan. Ongeacht de vergoeding die de leverancier eventueel betaald voor een overstap. Deze vergelijker biedt dus goedkope energie en toont tevens speciale aanbiedingen van verschillende energieleveranciers. Ook de overstap wordt geregeld door middel van een gratis overstapservice. Dus: op zoek naar een goedkope energieleverancier? Dan is het zeker de moeite waard hier even te kijken.

Logo

Vergelijk.com

Vergelijk.com biedt naast een mooie naam, ook de mogelijkheid verschillende producten te vergelijken, waaronder ook energie. Het vergelijken van energie gebeurt op basis van enkele gegevens zoals postcode, huisnummer, metertype en verbrui. Op basis van die gegevens wordt een advies op maat verstrekt, waarbij je direct kunt zien wie de goedkoopste energie beidt. Door gebruik te maken van de filters kan de zoekopdracht nog verder gepersonaliseerd worden. Naast energie kunnen ook verschillende verzekeringen, internet, alles in 1 en smartphone providers vergeleken worden. Wel zo handig om alles op één plaats te hebben. Vergelijk.com biedt daarnaast ook handige overzichten met lopende acties van bijvoorbeeld energieleveranciers.

Logo

Aanbiedingen.com

Aanbiedingen.com is een erg uitgebreide website waarop verschillende producten vergeleken kunnen worden, waaronder ook energie. Daarnaast biedt Aanbiedingen.com handige overzichten van lopende kortingsacties voor de verschillende producten. Van energie tot scheerapparaten: als er een geldige korting voor bestaat, wordt die vermeld op de website. Ook het vergelijken van hypotheken en software is bij Aanbiedingen.com mogelijk. De energievergelijker van deze website doet zeker niet onder voor de gespecialiseerde energievergelijkers. Daarnaast biedt ook Aanbiedingen.com een gratis overstapservice en een bedenktijd van 14 dagen. Ook lopende energie aanbiedingen zijn terug te vinden in een net overzicht.

Logo

Gasprijzen vergelijken

Gasprijzenvergelijken.nl biedt bezoekers de mogelijkheid om zowel gas als elektriciteit te vergelijken met een zeer uitgebreide vergelijker. Maar de website richt zich toch voornamelijk op het vergelijken van gasprijzen. Heb je bijvoorbeeld een woning met genoeg zonnepanelen om in de eigen stroombehoefte te voorzien? Dan heb je in principe alleen nog een gasleverancier nodig. Gasprijzenvergelijken.nl biedt voordelige gaspakketten aan met interessante kortingen. Net als bij andere vergelijkers, kun je ook hier gebruik maken van een gratis overstapservice wanneer je overstapt van gasleverancier. Van de overstap merk je in principe niets.

Logo

Overstappen

Overstappen.eu is een onafhankelijke energievergelijker waar zowel particuliere- als zakelijke klanten terecht kunnen om energieprijzen te vergelijken. Deze vergelijker biedt naast energie, ook de mogelijkheid andere producten zoals alles-in-1 en sim only te vergelijken. De energievergelijker van Overstappen.eu kan volledig naar wens worden ingesteld door gebruik te maken van de filterfuncties. Je ontvangt dan een resultaat dat is gebaseerd op de persoonlijke situatie en ziet direct welke energieleverancier in jouw geval het goedkoopste is. Daarnaast kan er bij deze energievergelijker ook gekozen worden voor verschillende varianten van duurzame energie. Zoals de naam al doet vermoeden, richt Overstappen.eu zich op het overstapproces. Wanneer je hier van energieleverancier wisselt, wordt de overstap volledig automatisch afgehandeld door Overstappen.eu. Je hebt hier na het maken van een keuze dus geen omkijken meer naar. Daarnaast biedt Overstappen.eu ook nog eens een bedenktijd van 14 dagen en een mooi overzicht van lopende acties- en kortingen.

Logo

Voordeligst.nl

De energievergelijker van Voordeligst.nl biedt bezoekers de mogelijkheid volledig onafhankelijk een energievergelijking te maken. Erg handig is ook dat direct via de website overgestapt kan worden. U wordt dus niet eerst omgeleid naar de website van de energieleverancier. Naast energie, kunnen ook verschillende verzekeringen, internet en sim-only vergeleken worden. Dat is erg handig wanneer u graag verschillende producten wilt vergelijken. Het proces van vergelijken en overstappen is duidelijk en kort. Na het invullen van enkele gegevens ziet u direct welke energieleverancier in uw geval het goedkoopste is. Vervolgens kan er direct overgestapt worden door enkele gegevens in te vullen. De overstap wordt vervolgens door Voordeligst.nl verwerkt en afgehandeld. Nadat u officieel bent overgestapt, hebt u 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan de overstap dan zonder consequenties stopgezet worden, mocht u dat willen. De overstapservice is uiteraard geheel gratis.

Logo

Zelfenergievergelijken.nl

Energie vergelijken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ben je opzoek naar een nieuwe of goedkopere energieleverancier? Dan zit je niet te wachten op allemaal aanbiedingen van verzekeraars, hypotheek en krediet verstrekkers. Om deze reden heeft Zelfenergievergelijken.nl haar uiterste best gedaan om jou zo simpel mogelijk te laten vergelijken tussen verschillende energieleveranciers.

Meer dan 36 energieleveranciers nemen deel aan deze vergelijker en bieden tegen elkaar op om jou de beste prijs te bieden. Hoe beter de prijs, hoe hoger de energieleverancier geplaatst wordt in de vergelijker.

Zelfenergievergelijken.nl staat voor betrouwbaar, transparant en simpel. Over de prijzen hoef jij je niet druk te maken. Zelfenergievergelijken.nl biedt alle overstappers de laagste prijsgarantie. Je kunt meteen aan de slag!

Lees meer over de voordelen van zelf energie vergelijken op Zelfenergievergelijken.nl.

Logo

Vergelijken-energie.nl

Vergelijken-energie.nl richt zich overduidelijk op het vergelijken van energie. Omdat deze vergelijker zich hierin gespecialiseerd heeft, is er ook veel informatie beschikbaar over bijvoorbeeld de afzonderlijke energieleveranciers, het overstapproces en energie aanbiedingen. De vergelijker van Vergelijken-energie.nl is volledig naar wens in te stellen. Zo kun je ervoor kiezen op zoek te gaan naar de goedkoopste energieleverancier, maar ook de meest duurzame energieleverancier. Daarnaast kan er ook nog eens gekozen worden om alleen Nederlandse stroom geleverd te krijgen van alleen windmolens, zonnepanelen of een mix daarvan. Heb je een geschikte nieuwe energieleverancier gevonden? Dan wordt de overstap automatisch geregeld middels de gratis overstapservice.

Logo

Vergelijkexpert

Vergelijkexpert.nl biedt bezoekers de mogelijkheid om verschillende producten te vergelijken, waaronder energie. De energievergelijker van Vergelijkexpert.nl biedt de mogelijkheid een vergelijking op maat te maken, waarmee de goedkoopste energieleverancier snel te achterhalen is. Deze vergelijker opereert 100% onafhankelijk en is daardoor in staat een groot aantal energieleveranciers te vergelijken zonder daarbij partijdig te zijn. Ook zakelijke energie kan vergeleken worden bij Vergelijkexpert.nl. Daarnaast kan er gekozen worden de overstap te laten regelen. Uiteraard is dit geheel gratis. Het oude contract wordt dan op een datum naar keuze opgezegd. Hiervoor kan gekozen worden tijdens de overstap. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer er sprake is van een voortijdige overstap. Hiermee wordt dan een overstapboete voorkomen. Het overstappen van energieleverancier gebeurt binnen de website zelf. Er hoeft dus niet nogmaals een vergelijking gemaakt te worden nadat de keuze voor een bepaalde energieleverancier is gemaakt.

Logo

Vergelijkgaswaterlicht.nl

Vergelijkgaswaterlicht.nl is een onafhankelijke energie vergelijkingssite. Doel van deze vergelijker is om je op een juiste manier te ondersteunen bij het selecteren van een nutsvoorziening. Zo kun je jaarlijks besparen op vaste lasten zoals de energierekening en maak je geen onnodige kosten wanneer dit niet nodig is.

Hoe helpt Vergelijkgaswaterlicht.nl je besparen? De energiereuzen geven graag enorme kortingen weg om je te werven als klant. Uiteraard worden deze kortingen niet verstrekt als je zelf, rechtstreeks bij de energieleverancier aanklopt. Door alle energieleveranciers tegen elkaar op te laten bieden in een vergelijker, worden de energieprijzen voor jou (de afnemer), alleen maar aantrekkelijker.

Vergelijkgaswaterlicht.nl werkt dan ook met een 100% onafhankelijke energievergelijker die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe welkomstpremies en energieaanbiedingen. Je kunt al deze aanbiedingen terugvinden in de vergelijker, waar de beste prijzen voor jou worden geselecteerd op basis van het verbruik en adresgegevens.

Lees meer over de voordelen van gas en licht vergelijken op Vergelijkgaswaterlicht.nl.

Logo

Energieprijzen vergelijken

Energieprijzen-vergelijken.nl is een onafhankelijke energievergelijker voor zowel consumenten als bedrijven. Deze energievergelijker richt zich vooral op het aanbieden van de goedkoopste energieleverancier. Om dit te kunnen doen, wordt de goedkoopste leverancier bij deze vergelijker altijd bovenaan geplaatst. Zo zie je na het invullen van enkele gegevens direct welke energieleverancier in jouw geval het voordeligste is. Met de verschillende filters kun je ook kiezen voor duurzame energie van bijna alle energieleveranciers. Deze energievergelijker biedt tevens een uitgebreid overzicht van lopende acties en aanbiedingen. Deze acties- en aanbiedingen bestaan uit cashback kortingen en/of cadeaus. En dat is natuurlijk altijd leuk om te krijgen.

Logo

Gaswaterlicht.nl

De energievergelijker van Gaswaterlicht.nl biedt bezoekers de mogelijkheid een uitgebreide vergelijking op maat te maken. Hoewel ook 'water' voorkomt in de naam van deze vergelijker, zijn wateraanbieders niet te vergelijken. Een waterleverancier kun je namelijk niet zelf kiezen. Door over te stappen van energieleverancier via Gaswaterlicht.nl, bespaar je al snel enkele honderden euro's op jaarbasis. Bij deze vergelijker kunnen zowel gas als elektriciteitscontracten samen of afzonderlijk afgesloten worden. Ook met stadsverwarming kun je hier dus overstappen. Daarnaast biedt de website enkele handige tips om te besparen op energiekosten, waarvan de eerste uiteraard is: stap over naar een goedkopere energieleverancier!

Logo

Goedkoopste energie

Goedkoopsteenergie.com is een onafhankelijke energievergelijker die zich vooral richt op de goedkopere energieleveranciers. Wanneer je momenteel vastzit aan een duur modelcontract, kan er tot wel 700 euro op jaarbasis bespaard worden door via deze vergelijker over te stappen naar een energieleverancier met vaste actietarieven. Goedkoopsteenergie.com maakt handig gebruik van de concurrentiestrijd tussen energieleveranciers, om de tarieven omlaag te krijgen. Doordat leveranciers tegen elkaar opbieden om hoger te komen in de resultaten, geniet de consument van hoge kortingen en in enkele gevallen ook nog eens een cadeau. Deze vergelijker biedt de mogelijkheid energie van alle leveranciers naast elkaar te zetten.

Logo

Goedkoopste.net

Goedkoopste.net is een geheel onafhankelijke vergelijkingswebsite waarop onder andere energie vergeleken kan worden. De energievergelijker van Goedkoopste.net onderscheidt zich van anderen door een laagste prijs garantie te bieden. Daarnaast wordt bij een eventuele overstap al het werk uit handen genomen met een gratis overstapservice. Naast energie, kunnen ook mobiele abonnementen, Som Only en verschillende verzekeringen vergeleken worden bij Goedkoopste.net. Ook biedt de website een handig overzicht lopende aanbiedingen voor verschillende producten. Bij deze vergelijk geldt voor alle producten dat de goedkoopste aanbieder altijd bovenaan staat, ook als de aanbieder hiervoor geen vergoeding biedt.

Logo

Vergelijkingssite

Vergelijkingssite.com biedt bezoekers de mogelijkheid te besparen op verschillende vaste lasten, waaronder ook energie. De meest voorkomende vaste lasten zijn in principe zeer goed te verlagen via deze vergelijker. Denk daarbij dan aan energie, verzekeringen, internet, tv en telefonie. Daarnaast zijn er ook producten te vergelijken waarvan niet iedereen gebruik maakt, maar waar degenen die er wel gebruik van maken, waarschijnlijk teveel voorbetalen. Dit zijn onder andere vliegtickets en hotels. De energievergelijker van Vergelijkingssite.com biedt een vergelijking op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Door gebruik te maken van de overstapservice, wordt de overstap ook wel erg gemakkelijk.

Logo

Energiekosten berekenen

Energiekostenberekenen.nl is een onafhankelijke energievergelijker waar zowel particuliere- als zakelijke klanten op zoek kunnen gaan naar een nieuwe of goedkopere energieleverancier. Door verschillende gegevens in te vullen (postcode, huisnummer, type meter en verbruik), berekent deze energievergelijker zeer snel welke energieleverancier als voordeligste uit de bus komt. De goedkoopste leverancier staat hier altijd bovenaan. Ook biedt deze vergelijker, in samenwerking met verschillende andere websites, een mooi overzicht van actuele energie aanbiedingen. Het overstappen van energieleverancier gaat ook hier via een gratis overstapservice, waardoor je er weinig omkijken naar hebt. Energiekosten berekenen kan ook voor losse producten (gas of elektriciteit) en voor duurzame energie.

Logo

Energieaanbieders

Energieaanbieders.net vergelijkt, zoals de naam al doet vermoeden, verschillende energieleveranciers op basis van prijs en kwaliteit. De website biedt een leuk overzicht van actuele energie aanbiedingen en biedt ook een gratis overstapservice. Met de vergelijker kun je op zoek gaan naar een nieuwe energieleverancier die aan alle eisen voldoet. Daarbij bepaal je zelf wat belangrijk is. Zo kun je bij Energieaanbieders.net op zoek gaan naar een normaal energiepakket, maar ook naar een duurzaam, of zelfs een Nederlands duurzaam pakket. Qua prijs scheelt dit niet veel en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Logo

BeterVergelijken

Betervergelijken.nl helpt de consument besparen op onder andere energie, telecom, vakantie en verzekeringen. Door prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken kan op jaarbasis tot honderden euro's worden bespaard.
Leuk is om te kunnen aflezen met welk voordeel een contract kan worden afgesloten per aanbieder. Zo biedt de ene leverancier een aantrekkelijke cashback of korting en de andere een welkomstgeschenk.
Er kan ervoor gekozen worden om als consument een vergelijking te starten, maar ook zakelijk. Dit maakt het een verstandige keuze voor bedrijven om eerste te vergelijken voor men een energiecontract afsluit.

Logo

Pricewatch

Pricewatch is een uitgebreide vergelijkingswebsite waarop onder andere energiecontracten vergeleken kunnen worden. Het vergelijken van energie gebeurt ook hier door middel van een vergelijking op maat, net zoals dat gebeurt bij gespecialiseerde partijen. Een groot voordeel is dat als je toch bezig bent, je ook meteen kunt overstappen van verzekering, mobiele aanbieder of internetprovider. Al deze producten zijn namelijk gemakkelijk te vergelijken via Pricewatch. Voor energieoverstappers biedt Pricewatch een gratis overstapservice. Na het kiezen van een energieleverancier, wordt de overstap en het opzeggen van oude contracten automatisch afgehandeld. Daar hoef je zelf niets meer voor te doen.

Logo

Energiebedrijven

Energiebedrijven.com richt zich op het vergelijken van alle energieleveranciers. Deze vergelijker biedt de mogelijkheid om energie te vergelijken op basis van een persoonlijke vergelijking. Aangeraden wordt om dan ook alle energieleveranciers mee te nemen in de overzichten, zodat je zeker weet dat je het goedkoopste energiebedrijf te pakken hebt. Om haar naam waar te maken, vergelijkt Energiebedrijven.com alle energiebedrijven, ook degenen waarvoor geen vergoedingen worden geboden. Zo weet je als consument zeker dat het echt niet goedkoper kan. Het vinden van het goedkoopste energiebedrijf zal zo goed als zeker een stuk makkelijker blijken dan gedacht.

Logo

Overstappenenergie.nl

Overstappenenergie.nl maakt het voor bezoekers mogelijk een zeer gedetailleerde vergelijking te maken van prijzen bij bijna alle energieleveranciers. Zoals de naam al doet vermoeden, richt deze energievergelijker zich vooral op het overstapproces. Door een gratis overstapservice aan te bieden aan geïnteresseerden, is het hier voor iedereen mogelijk om simpel en snel over te stappen van energieleverancier. Het opzeggen van het oude contract bij de huidige energieleverancier, wordt voor je geregeld en daarnaast is er ook nog een bedenkperiode van 14 dagen. Ook kunnen consumenten op Overstappenenergie.nl een spoedaanvraag voor energie doen.

Logo

Gaslichtvergelijken.nl

Gaslichtvergelijken.nl biedt bezoekers de mogelijkheid een goedkopere- of betere energieleverancier te kiezen dan de huidige. Dat kan door gebruik te maken van de zeer uitgebreide energievergelijker op de website. Een overstap via Gaslichtvergelijken.nl kan een besparing tot wel €700 opleveren op jaarbasis. De overstap wordt tevens volledig uit handen genomen wanneer gebruik wordt gemaakt van de gratis overstapservice. Het opzeggen van het contract bij de huidige energieleverancier wordt dan automatisch gedaan, na de bedenkperiode van 14 dagen. De producten gas en stroom kunnen bij deze energievergelijker ook afzonderlijk vergeleken worden.

Logo

Gaslicht.com

Gaslicht.com is Nederlands eerste energievergelijker, ontwikkeld door Ben Woldring toen hij nog op minderjarige leeftijd was. Omdat deze energievergelijker de eerste was in Nederland, heeft de website een zeer ontwikkeld karakter. Het maken van vergelijkingen is zeer snel te doen. Wat ons wel opviel is dat de energieleverancier die bovenaan komt te staan niet de goedkoopste is.

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy