Delta

Logo

Delta behoort tot de goedkope energieleveranciers, die u bovendien kan helpen te besparen op uw energiekosten. Wilt u gebruik maken van zonnepanelen, of zorgen voor een meer zuinige CV-ketel? U kunt die bij Delta kopen of huren, wanneer u een energiecontract afneemt waarmee u tot honderden euro’s op de energierekening kunt besparen. U kunt hieronder de verschillende pakketten van Delta bekijken, waarbij u kunt kiezen uit een vast of variabel tarief.

Voordelen van Delta

Benieuwd naar de voordelen van Delta, een van de minder bekende energiebedrijven die zo min mogelijk uitgeeft aan dure campagnes op radio en televisie? Delta staat voor:
• Een hoge klantwaardering
• Eerlijke en scherpe prijzen
• Bijna 100 jaar ervaring
• Een gratis en eenvoudige overstap

De hoge klantwaardering bij Delta laat zien dat de energieleverancier de zaken goed op orde heeft en u er als consument of zakelijke afnemer uitstekend terecht kunt. Klanten zijn zeer te spreken over de service en de betrouwbaarheid van de levering, twee belangrijke elementen met betrekking tot stroom en gas.

Bovendien maakt Delta gebruik van eerlijke en scherpe prijzen, die op een zeer transparante wijze worden aangegeven. Dit betekent dat u goed weet waar u aan toe bent en u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. In plaats daarvan kunt u zowel de leveringskosten als het energietarief op voorhand bekijken, net als de invloed van de verschillende belastingen en de heffingskorting voor energie.

Delta heeft bijna 100 jaar ervaring als Nederlandse energieleverancier, wat betekent dat u kunt rekenen op een zeer betrouwbare organisatie die weet hoe het stroom en/of gas dient aan te leveren. Wilt u overstappen naar Delta? Dit is gewoon gratis en bovendien heel eenvoudig, het hoeft u maximaal een paar minuten van uw tijd te kosten.

Energiebewust en comfortabel wonen

Delta maakt het mogelijk om heel energiebewust en toch comfortabel te wonen. De energieleverancier helpt u bij het slim besparen op de energiekosten, door gebruik te maken van DeltaComfort. Dit betekent dat u zelf in staat bent om energieslurpers op te sporen, zodat u die vaker uit kunt schakelen of kunt vervangen door meer energiezuinige alternatieven. Daarnaast zorgt u er met DeltaComfort voor dat u meer inzicht krijgt in uw energieverbruik, wat bijdraagt aan de uiteindelijke controle. Uiteraard is DeltaComfort ook op afstand te bedienen via een smartphone, laptop of tablet, zodat u er altijd de beschikking over heeft en u de controle kunt voeren over uw woning.

Overstappen naar Delta

Wilt u overstappen naar Delta en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Het is voldoende om hieronder een keuze te maken uit de verschillende pakketten en online uw gegevens door te geven. Delta gaat hier direct mee aan de slag en maakt uw huidige leverancier kenbaar dat u binnenkort wilt overstappen van energieleverancier. U heeft zelf geen omkijken naar de overstap, Delta zorgt ervoor dat u dit naadloos kunt doen. U komt geen moment zonder stroom en/of gas te zitten, u merkt de overstap pas op het moment dat u een lagere energierekening betaalt.

Naar de website van Delta »

Delta vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Delta stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Delta gebruikt voor het opwekken van energie.

Delta energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 50.8%
KOLEN 13.3%
AARDGAS 25.2%
KERNENERGIE 4.9%
OVERIG 5.9%

Delta contactgegevens

T: 0800 - 5150

Postadres
DELTA N.V.
Postbus 5048
4330 KA Middelburg

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01