DGB Energie

Logo

DGB Energie biedt verschillende voordelige energiepakketten, voor stroom en/of gas. Wilt u maximaal besparen op uw energierekening? U kunt hieronder de pakketten bekijken en direct overstappen, DGB Energie zorgt ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt.

DGB Energie is de groene belangenbehartiger, die zorgt voor eerlijke energie. Dat betekent onder andere dat de energie 100% groen is, zodat u een maximale bijdrage kunt leveren aan een beter milieu voor ons allemaal. Tegelijkertijd zorgt de energieleverancier ervoor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen, u betaalt aan het eind van het jaar een lagere energierekening.

Lage vaste tarieven bij DGB Energie

Dit heeft vooral te maken met de lage vaste tarieven die u bij DGB Energie betaalt, afhankelijk van de duur van het contract. Wenst u een maximale flexibiliteit? U kunt er een contract afsluiten voor 1 jaar. Wilt u maximaal besparen op de kosten voor stroom en gas? U kunt een contract afsluiten voor 2 of 3 jaar, waarmee u zorgt voor een besparing van enkele tientjes extra per jaar. Bovendien heeft u dan meerdere jaren de zekerheid van een vast tarief, u krijgt bij DGB Energie dan niet te maken met eventuele stijgingen van de kosten.

100% groene stroom

Bovendien maakt u bij DGB Energie in alle gevallen gebruik van 100% groene stroom. Dat betekent dat DGB Energie de stroom groen voor u opwekt of inkoopt, om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Verbeter de wereld, begin bij uzelf; dat is het motto dat de energieleverancier hanteert om zoveel mogelijk mensen te bewegen op een duurzame manier stroom af te nemen. We kunnen stroom opwekken met windmolens, uit bio-afval en door middel van zonnepanelen, zodat we minder afhankelijk zijn van de bekende fossiele brandstoffen met een grote schadelijke invloed op het milieu.

Inloggen bij MijnPortaal

Bovendien kunt u bij DGB Energie eenvoudig zelf uw gegevens beheren en wijzigen, of aangeven welk maandelijkse voorschot u wenst te betalen. Wilt u dit bedrag verlagen, of er vooruitlopend op een mogelijke strenge winter voor zorgen dat u aan het eind van het jaar niet bij hoeft te betalen? U heeft bij DGB Energie de beschikking over MijnPortaal. U kunt dit gebruiken om uw eigen situatie te beheren, zodat de energieleverancier de kosten kan drukken en u toch altijd kunt rekenen op een soepele verwerking van eventuele gewenste wijzigingen.

Overstappen naar DGB Energie

Wilt u overstappen naar DGB Energie en bent u benieuwd wat daarbij komt kijken? U kunt zich aanmelden, door een keuze te maken uit de onderstaande pakketten. Vervolgens ontvangt u van DGB Energie een bevestiging, op basis van de gegevens zoals u die heeft ingevoerd. Uiteraard heeft u gewoon 14 dagen bedenktijd en zorgt de energieleverancier ervoor dat u uw oude contract zelf niet op hoeft te zeggen. U ontvangt van uw huidige energieleverancier vervolgens een eindafrekening, zodat u vanaf dat moment voordelig gebruik kunt gaan maken van stroom en gas bij DGB Energie.

Naar de website van DGB Energie »

DGB Energie vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

DGB Energie stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier DGB Energie gebruikt voor het opwekken van energie.

DGB Energie energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 79.0%
KOLEN 5.7%
AARDGAS 11.1%
KERNENERGIE 1.3%
OVERIG 2.9%

DGB Energie contactgegevens

T: 0523-683339

Postadres
DGB Energie B.V.
Lange Spruit 1A
7773 NE Hardenberg

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01