Electrabel

Logo

Electrabel gaat in Nederland verder onder Engie!

Electrabel is een voordelige energieleverancier, die onderdeel uitmaakt van het grote GDF Suez uit Frankrijk. In Nederland is de leverancier zoveel mogelijk online actief, om de kosten te drukken en u een laag tarief voor stroom en/of gas aan te kunnen bieden. U kunt er rekenen op een laag energietarief, net als verschillende mogelijkheden om zelf zonne-energie op te wekken. Verder vindt u bij Electrabel bijvoorbeeld tips om uw energieverbruik terug te dringen en heeft u er de keuze uit verschillende voordelige pakketten voor stroom en/of gas.

Electrabel richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt, in de beide gevallen via het internet. Electrabel staat verder bekend om de goede klantenservice, op de website is er een handige tool beschikbaar om vragen te stellen en daar snel antwoord op te krijgen. Daarnaast is de klantenservice van Electrabel bereikbaar via zowel de telefoon, e-mail als de verschillende sociale media kanalen. De aanbiedingen hieronder laten zien dat u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen door over te stappen naar Electrabel, dat bovendien heel eenvoudig gaat.

Een of meerdere jaren vast

Benieuwd naar de aanbiedingen bij Electrabel? U kunt er uiteraard een contract afsluiten voor 1 jaar, dat vormt de standaard. U kunt een jaar lang rekenen op een vast tarief voor energie, wat betekent dat u een relatief korte looptijd combineert met scherpe kosten. Stijgt de prijs van stroom en/of gas? Dan heeft u daar in ieder geval geen last van. Wenst u langer gebruik te maken van die zekerheid? Dan kunt u gebruik maken van 3 jaar vast bij Electrabel. Aan de andere kant kunt u kiezen voor een Modelcontract bij Electrabel, waarbij de prijs variabel is en de energieleverancier deze af laat hangen van de ontwikkelingen op de markt.

Online toegang tot Mijn Electrabel

Electrabel biedt u een eigen portal, die u onder andere kunt gebruiken om de meterstanden door te geven, wanneer de energieleverancier daar om vraagt. Het kost u online slechts een paar minuten van uw tijd, net als wanneer u vanuit uw eigen portal een verhuizing door wilt geven. Uiteraard heeft u bij Electrabel de mogelijkheid om online uw voorschot te wijzigen en kunt u bijvoorbeeld de laatste factuur inzien om na te gaan welke tarieven u nu eigenlijk betaalde. U kunt de factuur bovendien gebruiken als uitgangspunt voor de nieuwe vergelijking, om maximaal op de kosten voor energie te besparen.

Voordelen van Electrabel

Benieuwd naar de voordelen van Electrabel? U kunt heel eenvoudig overstappen, dat is in een paar klikken geregeld en Electrabel zorgt voor het opzeggen van uw huidige contract. Daarnaast kunt u er rekenen op een uitstekende service en bent u er in ieder geval zeker van 100% groene stroom. Op die manier maakt Electrabel het u graag aantrekkelijk om over te stappen en flink te besparen op uw energierekening, een gemiddeld gezin kan jaarlijks tot een paar honderd euro extra overhouden.

Naar de website van Electrabel »

Electrabel vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Electrabel stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Electrabel gebruikt voor het opwekken van energie.

Electrabel energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 76.4%
KOLEN 8.0%
AARDGAS 13.7%
KERNENERGIE 0.6%
OVERIG 1.3%

Electrabel contactgegevens

T: 088 444 66 70

Postadres
Electrabel Nederland Retail bv
Postbus 554
8000 AN Zwolle

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01