Eneco

Logo

Eneco behoort tot de grote energieleveranciers in Nederland, u kunt er rekenen op een betrouwbaar aanbod in combinatie met scherpe tarieven. Bovendien kunt u binnen enkele klikken overstappen en zorgt Eneco voor 100% groene stroom. De energieleverancier heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en kan aan de andere kant rekenen op een hoge waardering door bestaande klanten. Wij zetten de aanbiedingen bij Eneco hieronder voor u op een rij, zodat u zelf na kunt gaan hoe u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen door over te stappen.

Duurzame energie bij Eneco

Wilt u graag gebruik maken van duurzame energie? Eneco is koploper op dit gebied, de energieleverancier doet er alles aan om de schadelijke invloed op het milieu tot een minimum te beperken. Dat komt onder andere tot uiting in de 100% groene stroom die u er af kunt nemen. Het is de bronsamenstelling of het ‘stroometiket’ van een energieleverancier die hier uitsluitsel over geeft. Het stroometiket van Eneco toont aan dat u kunt rekenen op volledig groene stroom, waardoor deze energieleverancier een duurzame keuze vormt.

Dat levert Eneco opnieuw een plaats als koploper op, wanneer het gaat om de duurzaamheid van de grote energieleveranciers in Nederland. Het bedrijf is uitgeroepen tot de meest duurzame grote speler op de energiemarkt, waardoor het een uitstekend idee vormt om u daarbij aan te sluiten. U maakt het via Eneco dan mogelijk om meer duurzame energie op te wekken, waar u aan de andere kant uiteraard een scherp tarief voor betaalt.

Hoge klantwaardering en gemakkelijk overstappen

Eneco richt zich op zowel groene stroom en duurzame initiatieven, als een goede service en maximaal gemak voor haar bestaande klanten. Dat blijkt onder andere uit de hoge klantwaardering van bestaande klanten. Zij geven aan zeer tevreden te zijn over de dienstverlening van Eneco. U kunt er rekenen op een goede service, vanaf het moment dat u besluit om over te stappen tot het moment dat u er al jaren klant bent.

Wilt u overstappen naar Eneco en bent u benieuwd wat daarbij komt kijken? Het is voldoende om hieronder een keuze te maken uit de verschillende pakketten. Vervolgens kunt u online uw gegevens invoeren, zodat Eneco die van u zal ontvangen. U krijgt de aanbieding van Eneco, waarmee u akkoord kunt gaan zodat zij uw oude contract op kunnen zeggen en u tot honderden euro’s per jaar gaat besparen.

Stroom en/of gas bij Eneco

Wilt u stroom en/of gas afnemen bij Eneco en bent u benieuwd naar de verschillende pakketten? U kunt gebruik maken van Eneco 1 jaar, wanneer u de maximale flexibiliteit wenst in combinatie met een hoge mate van zekerheid. Wilt u langere tijd klant blijven? Met een contract voor 3 jaar hoeft u zich bij Eneco in ieder geval geen zorgen te maken. Tenslotte kunt u gebruik maken van een topdeal bij Eneco voor nieuwe klanten. In dat geval betaalt u een lagere prijs per maand, terwijl u kunt rekenen op dezelfde betrouwbare levering van stroom en warmte.

Naar de website van Eneco »
Eneco energie aanbiedingen (2) »

Eneco vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Eneco stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Eneco gebruikt voor het opwekken van energie.

Eneco energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 61.0%
KOLEN 1.7%
AARDGAS 36.0%
KERNENERGIE 0.4%
OVERIG 0.8%

Eneco contactgegevens

T: 0900 - 0201

Postadres
Eneco Consumenten
Postbus 1014
3000 BA Rotterdam

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01