EnergieFlex

Logo

Uw contract bij Energieflex sluit u af via Totaalbesparen.com!

EnergieFlex probeert energie op een vernieuwende manier af te rekenen, u zit er niet standaard vast aan een voorschot met een afrekening achteraf. In plaats daarvan is het mogelijk om prepaid tegoed aan te schaffen en daarvoor energie af te nemen, of per maand af te rekenen op het daadwerkelijke verbruik. Wilt u toch gewoon gebruik maken van een voorschot en een jaarafrekening? Uiteraard behoort dat bij EnergieFlex ook tot de mogelijkheden, zodat u de maximale flexibiliteit heeft.

Prepaid voor energie betalen

EnergieFlex maakt het mogelijk om op een totaal nieuwe manier energie af te rekenen, door middel van een prepaid tegoed. U kunt online bijvoorbeeld €75 aan tegoed aankopen, waarvoor u vervolgens energie af kunt nemen. Zodra het tegoed bijna op is ontvangt u van EnergieFlex een e-mail of SMS-bericht, met een waarschuwing dat uw tegoed op begint te raken. U kunt dan meteen een nieuwe betaling doen, om niet zonder energie te komen te zitten. U betaalt een lage borgsom, het contract is vrij opzegbaar en u heeft niet te maken met een automatische incasso.

Werkelijk verbruik per maand

Wilt u wel graag de controle over uw daadwerkelijke energieverbruik, maar zit u niet te wachten op een prepaid constructie? Geen probleem, in dat geval kunt u bij EnergieFlex afrekenen op basis van uw daadwerkelijke verbruik. U heeft het gemak van een abonnement, terwijl u uitsluitend betaalt voor de energie die u daadwerkelijk afneemt. Er is geen sprake meer van een voorschot, waardoor de jaarafrekening ook automatisch komt te vervallen. U kunt maximaal besparen op uw energiekosten, op basis van de vaste of variabele tarieven. Bovendien heeft u bij EnergieFlex uitstekend zicht op de kosten die u maakt.

Energie op basis van een voorschot

Wilt u op de traditionele wijze energie afnemen bij EnergieFlex? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, u heeft wat dat betreft de volledige vrijheid. U kunt iedere maand netjes uw voorschot betalen, op basis van een schatting van uw verbruik. Het is verstandig om wat aan de hoge kant te gaan zitten, aangezien u achteraf bij de jaarafrekening dan kunt rekenen op een teruggave. U kunt zelf het bedrag per maand opgeven dat u wenst te betalen en u kunt gebruik maken van vaste of variabele tarieven. Aan het eind van het jaar vindt er een afrekening plaats op basis van uw daadwerkelijke verbruik, zodat u geld terug krijgt of u een bedrag bij dient te betalen.

Groene stroom en zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen op het dak? U kunt de energie maandelijks laten salderen, waardoor u nooit teveel betaalt. Bovendien krijgt u meer inzicht in uw verbruik en kosten, wat bij EnergieFlex een besparing tot €300 per jaar op kan leveren. EnergieFlex maakt daarnaast zelf zoveel mogelijk gebruik van duurzame energie, afkomstig uit water, wind, zon en biomassa. Dankzij het stroometiket van EnergieFlex kunt u zelf eenvoudig nagaan hoeveel van de energie duurzaam wordt opgewekt en in hoeverre u daar zelf nog een bijdrage aan kunt leveren met bijvoorbeeld zonnepanelen.

Naar de website van EnergieFlex »

EnergieFlex vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

EnergieFlex stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier EnergieFlex gebruikt voor het opwekken van energie.

EnergieFlex energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 100.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

EnergieFlex contactgegevens

T: 030 304 0100

Postadres
EnergieFlex
Nevelgaarde 44
3436 ZZ Nieuwegein

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01