Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert. Op deze pagina vertellen wij u alles over de Nederlandse Energie Maatschappij. Liever meteen vergelijken? Via onze vergelijker kunt u direct zien of de NLE bij u past.
Nederlandse Energie Maatschappij
Leestijd: 2 minuten

Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is eerlijk over energie en helder over de verschillende lastige begrippen. Weet u wat een ‘jaarnota’ inhoudt, hoe energieleveranciers precies ‘groene stroom’ leveren en wat ‘salderen’ u op kan leveren? Benieuwd naar wat er komt kijken bij ‘overstappen’ of wilt u bij de Nederlandse Energie Maatschappij online uw meterstanden doorgeven? De energieleverancier maakt het u online zo gemakkelijk mogelijk en zorgt ervoor dat u zelf een verhuizing door kunt geven of u het maandelijkse voorschot aan kunt passen.

NLE grootste energieleverancier van Nederland

De NLE is de grootste energieleverancier van Nederland. Dat maakt het  mogelijk om de energie voordelig aan te bieden. Op die manier gaat de Nederlandse Energie Maatschappij een stapje verder dan veel andere onafhankelijke energieleveranciers. Door de jaren heen heeft dat zo’n 800.000 klanten opgeleverd, waar er bovendien ieder jaar nog veel bijkomen.

NLE energie aanbiedingen

De Nederlandse Energie Maatschappij heeft regelmatig scherpe aanbiedingen. Hoge welkom bonussen van soms wel 350 euro worden regelmatig weggegeven aan nieuwe klanten. Via onze energie aanbiedingen pagina vindt u de meest actuele aanbiedingen.

Andere energieleveranciers

Overstappen naar Nederlandse Energie Maatschappij

Wilt u overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij? Dat is heel eenvoudig en kost u slechts een paar minuten van uw tijd. Het is voldoende om hieronder na te gaan welke aanbieding het best bij u past, zodat u maximaal op de kosten kunt besparen. Overstappen is vervolgens een fluitje van een cent, de medewerkers van NLE gaan voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u naadloos kunt overstappen. U merkt nauwelijks iets van de overstap naar de Nederlandse Energie Maatschappij, behalve dat u een lagere prijs voor uw energie gaat betalen.

Tevreden klanten

De Nederlandse Energie Maatschappij stelt alles in het werk om haar klanten tevreden te stellen en te houden, iets dat blijkt uit bijvoorbeeld onderzoeken door Tevreden.nl. Een percentage tevreden klanten van meer dan 85% is de energieleverancier niet vreemd, iets dat lang niet iedere aanbieder voor elkaar krijgt. Uiteraard gaat de Nederlandse Energie Maatschappij niet voor minder dan 100% en doet het er alles aan om ook de overige groep tevreden te stellen. Gemiddeld genomen waarderen klanten de klantenservice bij de Nederlandse Energie Maatschappij met een 8 of hoger, wat betekent dat u er snel en goed antwoord krijgt op uw vragen.

Nederlandse Energie Maatschappij contact

Telefoon: 088-7307307

Postadres
De Nederlandse Energie Maatschappij
Postbus 23064
3001 KB Rotterdam