Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Gas vergelijken - Onafhanelijk en compleet

Gas vergelijken en overstappen

Gas vergelijken doet u simpel en snel met de onafhankelijke gasvergelijker van Totaalbesparen.com. Nadat u de gevraagde gegevens hebt ingevoerd krijgt u direct een overzicht te zien van de goedkoopste energiepakketten toegespitst op uw persoonlijke situatie. Bij de resultaten staat altijd de goedkoopste energieleverancier bovenaan, ongeacht of wij van deze energieleverancier een vergoeding ontvangen of niet. Op deze manier bent u er als bezoeker altijd zeker van dat u beste deal te zien krijgt.

Start met vergelijken
1 GEGEVENS

Vul de gevraagde gegevens in

2 KEUZE

Maak een keuze uit het overzicht

3 OVERSTAPPEN

Rond de overstap af bij de gekozen leverancier

Gas vergelijken op Totaalbesparen.com

Ook met het vergelijken van gas kan een huishouden jaarlijks tot 200 euro besparen door de overstap te maken naar een nieuwe gasleverancier. Door over te stappen naar een nieuwe gasleverancier ontvangt u een welkomstkorting welke kan oplopen tot 100 euro. Dit bedrag wordt aan het einde van het jaar verrekend op de eindafrekening. Stel dat u normaal gesproken 50 euro zou moeten bijbetalen, dan ontvangt u door de welkomstkorting nu 50 euro terug.

Meer valt te besparen op uw energierekening door over te stappen van zowel stroom als gas. De welkomstkorting ligt in dit geval op net iets meer dan het dubbele. Het meest voordelig zou dus zijn om een complete overstap te maken naar een nieuwe energieleverancier. Wilt u zowel stroom als gas vergelijken? Maak dan gebruik van onze energievergelijker.

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy