Greenfoot Energy

Logo

LET OP! Greenfoot bestaat niet meer

Greenfoot Energy is een redelijk nieuwe energieleverancier die haar producten aan zowel particulieren als bedrijven levert. Hoewel deze energieleverancier zelf niet helemaal groen is, investeert zij wel in de opwekking van duurzame energie. Greenfoot Energy is onder andere eigenaar van een zonne-energie park in Duitsland. Met deze investering zijn meer dan 1200 huishoudens voorzien van duurzame groene stroom.

Greenfoot Energy is tegenwoordig ook beschikbaar voor particulieren. Om de diensten van het bedrijf beschikbaar te maken voor particulieren is een samenwerkingsverband opgezet tussen Greenfoot Energy en Zelfstroom. Doel van Zelfstroom is om particulieren en bedrijven te helpen naar de realisatie van eigen energie. Het ideaal zou dan zijn dat iedereen evenveel energie opwekt als zij verbruiken.

Naar de website van Greenfoot Energy »

Greenfoot Energy vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Greenfoot Energy stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Greenfoot Energy gebruikt voor het opwekken van energie.

Greenfoot Energy energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 12.8%
KOLEN 23.5%
AARDGAS 44.6%
KERNENERGIE 8.6%
OVERIG 10.5%

Greenfoot Energy contactgegevens

T: 088 - 7333 633

Postadres
Greenfoot Energy
Amersfoortsestraatweg 33B
1401 CV Bussum

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01