Huismerk energie

Logo

Huismerk Energie zorgt vanuit een lokale gedachte voor 100% groene stroom, uiteraard in combinatie met een scherp tarief. U kunt voordelig (voor een lokaal tarief) contact opnemen met de klantenservice van Huismerk Energie, of online een berekening van uw nieuwe maandbedrag maken. De energieleverancier wil de nadruk leggen op lokale groene energie uit Nederland, waarvan ook achteraf duidelijk is waar het vandaan komt.

Online inzicht in uw verbruik

Wilt u inzicht in uw verbruik, zodat u na kunt gaan welke apparaten veel energie verbruiken of op welke momenten u op een meer duurzame wijze door het leven gaat? U kunt bij Huismerk Energie gebruik maken van een slimme meter, die ervoor zorgt dat u altijd inzicht heeft in uw verbruik. Kiest u voor een contract voor 1 of 3 jaar? U krijgt de slimme meter dan gratis van Huismerk Energie, zodat u daar direct gebruik van kunt maken. Bovendien kunt u rekenen op een scherp tarief voor uw energie, desgewenst op basis van een vaste prijs.

100% groene stroom uit Nederland

Huismerk Energie maakt gebruik van een aantal lokale energiebronnen in Nederland, waardoor altijd goed duidelijk is waar de energie vandaan komt. Het gaat bijvoorbeeld om een aantal windmolenparken, verdeeld over de verschillende provincies. Wilt u liever energie afnemen afkomstig van de zon, of zoekt u naar duurzame energie uit water? Dankzij de overzichtelijke kaart van Huismerk Energie kunt u de verschillende bronnen bekijken en nagaan waar u uw energie vandaan haalt. De lokale nadruk zorgt er aan de andere kant voor dat er een stimulans ontstaat om op lokale schaal meer duurzame energie op te wekken en daar andere gezinnen of bedrijven mee van dienst te zijn.

Enthousiast team bij Huismerk Energie

De lokale nadruk voert Huismerk Energie bovendien op tal van fronten door, u kunt er online bijvoorbeeld kennismaken met de verschillende medewerkers. Benieuwd wie er verantwoordelijk is voor de communicatie, wie de financiën verzorgt of wie de initiatiefnemer van Huismerk Energie is? U kunt online kennismaken, zodat u een goed beeld heeft van met wie u te maken heeft. Bovendien komt dat de heldere manier van communiceren sterk ten goede, bij Huismerk Energie krijgt u snel antwoord op uw vragen en kunt u nog daadwerkelijk rekenen op persoonlijke service.

Overstappen naar Huismerk Energie

Wilt u overstappen naar Huismerk Energie om gebruik te gaan maken van lokale duurzame energie, of ziet u daarin een mogelijkheid om op de kosten te besparen? U kunt online uw maandbedrag berekenen bij Huismerk Energie, zodat u direct ziet waar u aan toe bent. Het kost u slechts een paar minuten van uw tijd, u kunt op basis van uw huidige situatie berekenen wat u jaarlijks kunt besparen. Uiteraard stapt u naadloos over naar Huismerk Energie, u komt geen moment zonder stroom en/of gas te zitten. Dit is wat dat betreft het moment om een vergelijking te maken, zodat u binnenkort maximaal kunt besparen op uw energierekening.

Naar de website van Huismerk energie »

Huismerk energie vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Huismerk energie stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Huismerk energie gebruikt voor het opwekken van energie.

Huismerk energie energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 100.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

Huismerk energie contactgegevens

T: 088 - 105 11 22

Postadres
Huismerk Energie
Postbus 125
6500 AC Nijmegen

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01