Main Energie

Logo

Main Energie is een Nederlandse energieleverancier die in eerste instantie energie leverde aan bedrijven. Het is tegenwoordig ook voor consumenten mogelijk energie af te nemen bij deze energieleverancier.

De levering van duurzame energie is voor Main Energie een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Een onderscheidende factor van Main Energie is dat dit de eerste energieleverancier is die groene stroom levert onder het modelcontract. Het gaat hier jammer genoeg zoals vaak niet om echt groene stroom. Dit energiecontract is wel maandelijks opzegbaar en u zit dus nergens aan vast. Wanneer u goedkoper uit wilt zijn kunt u overstappen naar een energiepakket met vaste tarieven. De minimale looptijd van deze pakketten is een jaar.

Duurzame energie van Main Energie
Hoewel Main Energie claimt alleen groene energie te leveren is dit niet het geval. De geleverde stroom bestaat voor maar liefst 98% uit energie opgewekt door middel van waterkracht. Het opkopen van vergroenende certificaten uit het buitenland op energie uit waterkracht is een bekende methode om grijze stroom als groen te kunnen verkopen. U kunt er dus gerust vanuit gaan dat de stroom geleverd door Main Energie voor nog geen 10% echt groen is.

Bent u geïnteresseerd in de afname van groene energie? Maak dan gebruik van onze groene energievergelijker en stap over naar een echt groene energieleverancier.

Het stroometiket van deze energieleverancier geeft een vertekend beeld.

Naar de website van Main Energie »

Main Energie vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Main Energie stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Main Energie gebruikt voor het opwekken van energie.

Main Energie energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 100.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

Main Energie contactgegevens

T: 088 - 08 09 000

Postadres
MAIN Energie
Postbus 1094

1000 BB AMSTERDAM

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01