Nederlandse Energie Maatschappij

Logo

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is eerlijk over energie en helder over de verschillende lastige begrippen. Weet u wat een ‘jaarnota’ inhoudt, hoe energieleveranciers precies ‘groene stroom’ leveren en wat ‘salderen’ u op kan leveren? Benieuwd naar wat er komt kijken bij ‘overstappen’ of wilt u bij de Nederlandse Energie Maatschappij online uw meterstanden doorgeven? De energieleverancier maakt het u online zo gemakkelijk mogelijk en zorgt ervoor dat u zelf een verhuizing door kunt geven of u het maandelijkse voorschot aan kunt passen.

Grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland

De Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Dat betekent dat NLE zelf geen kolencentrales of andere energiebronnen heeft, in plaats daarvan zorgt de leverancier voor een zo scherp mogelijke inkoop van energie. Dat maakt het aan de andere kant mogelijk om de energie voordelig aan te bieden, veelal in combinatie met extra’s zoals een Anna thermostaat, of een aantrekkelijke welkomstkorting. Op die manier gaat de Nederlandse Energie Maatschappij een stapje verder dan veel andere onafhankelijke energieleveranciers. Door de jaren heen heeft dat zo’n 800.000 klanten opgeleverd, waar er bovendien ieder jaar nog veel bijkomen.

Anna thermostaat bij NLE

Steeds meer mensen vervangen hun reguliere thermostaat door een slim exemplaar, waar Anna van de Nederlandse Energie Maatschappij een goed voorbeeld van is. De thermostaat is zelf lerend en zorgt er op die manier voor dat uw woning altijd op de juiste temperatuur is, op basis van uw persoonlijke leefpatroon. Anna maakt het daarnaast mogelijk om inzicht te verkrijgen in uw energieverbruik, om na te gaan welke apparaten veel verbruiken of op welke momenten van de dag u meer duurzaam door het leven zou kunnen gaan. Anna vormt voor veel klanten een interessant cadeau bij de Nederlandse Energie Maatschappij, al kunt u daarnaast natuurlijk rekenen op een prettige ‘kom erbij’-bonus.

Tevreden klanten

De Nederlandse Energie Maatschappij stelt alles in het werk om haar klanten tevreden te stellen en te houden, iets dat blijkt uit bijvoorbeeld onderzoeken door Tevreden.nl. Een percentage tevreden klanten van meer dan 85% is de energieleverancier niet vreemd, iets dat lang niet iedere aanbieder voor elkaar krijgt. Uiteraard gaat de Nederlandse Energie Maatschappij niet voor minder dan 100% en doet het er alles aan om ook de overige groep tevreden te stellen. Gemiddeld genomen waarderen klanten de klantenservice bij de Nederlandse Energie Maatschappij met een 8 of hoger, wat betekent dat u er snel en goed antwoord krijgt op uw vragen.

Overstappen naar Nederlandse Energie Maatschappij

Wilt u overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij? Dat is heel eenvoudig en kost u slechts een paar minuten van uw tijd. Het is voldoende om hieronder na te gaan welke aanbieding het best bij u past, zodat u maximaal op de kosten kunt besparen. Overstappen is vervolgens een fluitje van een cent, de medewerkers van NLE gaan voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u naadloos kunt overstappen. U merkt nauwelijks iets van de overstap naar de Nederlandse Energie Maatschappij, behalve dat u een lagere prijs voor uw energie gaat betalen.

Naar de website van Nederlandse Energie Maatschappij »
Nederlandse Energie Maatschappij energie aanbiedingen (1) »

Nederlandse Energie Maatschappij vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Nederlandse Energie Maatschappij stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij gebruikt voor het opwekken van energie.

Nederlandse Energie Maatschappij energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 100.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

Nederlandse Energie Maatschappij contactgegevens

T: 088-7307307

Postadres
De Nederlandse Energie Maatschappij
Postbus 23064
3001 KB Rotterdam

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01