Oxxio

Logo

Oxxio is een innovatieve energieleverancier, die zich in een paar jaar tijd op heeft weten te werken tot een bekende en betrouwbare partij. Wilt u graag meer inzicht in uw energieverbruik, een eerste stap om voor een besparing te kunnen zorgen? Oxxio kan dat u bieden, via InControl. U kunt gebruik maken van zowel de Oxxio-app als een aantal energiebesparende gadgets, die er samen voor zorgen dat u de maandelijkse kosten voor energie flink omlaag kunt brengen. Bovendien kunt u een iPad Air of een ander device naar keuze ontvangen, zodat u uw voortgang uitstekend zelf bij kunt houden.

Oxxio InControl

U kunt gebruik maken van Oxxio InControl, een volledig pakket dat erop gericht is zoveel mogelijk energie te besparen. Wilt u op een meer duurzame wijze door het leven gaan en er daarmee bovendien voor zorgen dat u de energierekening omlaag kunt brengen? Binnen InControl van Oxxio kunt u gebruik maken van een aantal energiebesparende gadgets, naast een eigen app om de voortgang in de gaten te houden. Dankzij InControl van Oxxio komt u zelf weer in controle, zodat u uw energieverbruik goed bij kunt houden.

Online regelen bij Oxxio

Daarnaast maakt Oxxio gebruik van een gebruiksvriendelijke website, die u eenvoudig kunt benaderen en gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld de meterstanden doorgeven, of een wijziging aanbrengen in het termijnbedrag dat u betaalt? Dit kan gewoon online, u hoeft daarvoor geen contact op te nemen met een medewerker. U kunt als nieuwe klant online bij Oxxio een account aanmaken, of direct uw vraag stellen op het moment dat u graag met iemand wilt spreken. Benieuwd of u uw contract al kunt verlengen, of wilt u nagaan wanneer u kunt overstappen naar Oxxio? Ook daarvoor kunt u bij de klantenservice van de energieleverancier terecht.

Handige Oxxio-app

Er is bij Oxxio een handige eigen app beschikbaar, die u kunt installeren op een iPhone of een iPad. De apparaten zorgen er via de app voor dat u inzicht kunt krijgen in uw energieverbruik, gegevens die beschikbaar zijn vanuit de slimme meter die u kunt gebruiken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om maatregelen te nemen waarmee u eenvoudig kunt besparen en zorgt u in een aantal gevallen vanuit de app voor zelfservice. Uiteraard is het de moeite waard om gewoon eens door de app van Oxxio heen te lopen, binnen het InControl-pakket zorgt deze ervoor dat u zelf precies weet wat er gaande is en waar u op kunt rekenen.

Overstappen naar Oxxio

Wilt u overstappen naar Oxxio? U kunt hieronder nagaan welke pakketten er beschikbaar zijn en de energie vergelijken met uw huidige contract. De kans is groot dat u flink op de kosten kunt besparen. Stapte u nog niet eerder over? Dan valt er een voordeel van enkele honderden euro’s te behalen, terwijl dat u slechts een paar minuten van uw tijd kost. U kunt hieronder het pakket van uw keuze bij Oxxio aanklikken, de medewerkers van de energieleverancier zorgen voor een naadloze overstap waar u zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Naar de website van Oxxio »
Oxxio energie aanbiedingen (1) »

Oxxio vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Oxxio stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Oxxio gebruikt voor het opwekken van energie.

Oxxio energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 100.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

Oxxio contactgegevens

T: 0900-55 66 777

Postadres
Oxxio Nederland bv
Postbus 100
3000 AC Rotterdam

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01