Powerpeers

Logo

Powerpeers maakt onderdeel uit van Vattenfall, het moederbedrijf waaronder ook Nuon actief is. Powerpeers wordt daarom ook wel het 'groene zusje' van Nuon genoemd. Powerpeers treedt meer op als tussenpersoon dan als daadwerkelijke energieleverancier. Klanten van deze energieleverancier kunnen kiezen voor een eigen energiebron. De energiebronnen van Powerpeers bestaan, net als bij energieleverancier Vandebron, uit kleine ondernemingen die eigen duurzame energie opwekken (denk hierbij bv. aan boeren). Bij Powerpeers is het echter ook mogelijk om duurzame energie van de buurman af te nemen wanneer deze een overschot produceert. Op deze manier kunnen ook consumenten die geen plaats hebben voor zonnepanelen op hun dak, zonne-energie uit de buurt afnemen.

Voor wie is Powerpeers
Hoewel Powerpeers vooral aantrekkelijk lijkt voor diegenen die eigen zonnepanelen in bezit hebben, is deze energieleverancier ook aantrekkelijk voor consumenten die graag gebruik maken van echt groene energie. Doordat elke consument zijn eigen energiebron kan kiezen, kan de levering van zogenaamd sjoemelstroom drastisch verlaagd worden. Al is het nog wel onduidelijk welk type energie geleverd wordt wanneer de gekozen energiebron leeg dreigt te raken. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat klanten van Powerpeers zonder energie komen te zitten.

Zoals gezegd kunnen diegenen die in het bezit zijn van eigen zonnepanelen, verdienen met het opwekken van energie door dit bijvoorbeeld te leveren aan de buurman wanneer een overschot geproduceerd wordt. Om dit te kunnen doen zijn naast het hebben van eigen zonnepanelen twee vereisten: u dient de overstap te maken naar Powerpeers en u dient gebruik te maken van een zogenaamde slimme meter in de meterkast.

Naar de website van Powerpeers »

Powerpeers vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Powerpeers stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Powerpeers gebruikt voor het opwekken van energie.

Powerpeers energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 0.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

Powerpeers contactgegevens

T:

Postadres

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01