Pure Energie

Logo

Pure Energie richt zich volledig op duurzame energie, opgewekt met windmolens. Wilt u een stap vooruit zetten, die er bovendien voor zorgt dat u jaarlijks op de kosten van uw energievoorziening kunt besparen? Dankzij Pure Energie kan de energierekening omlaag, al was het maar omdat u gratis 50 kWh aan groene stroom ontvangt. U kiest voor windenergie uit Nederland, die zowel particulier als zakelijk beschikbaar is bij Pure Energie.

Windenergie afnemen

Pure Energie is door de Consumentenbond al eens uitgeroepen tot de meest groene energieleverancier van Nederland, wat goed aangeeft dat de leverancier op een pure manier omgaat met de levering van stroom. Er komen geen traditionele kolencentrales aan te pas, in plaats daarvan richt Pure Energie zich volledig op windenergie, bovendien afkomstig uit Nederland. Er zijn tal van eigen windprojecten, die zorgen voor een betrouwbare levering en een lage prijs. Op die manier slaagt Pure Energie erin om een scherpe aanbieding te doen, waarmee u kiest voor een duurzame vorm van stroom. De aanbiedingen hieronder laten zien dat u eenvoudig tot honderden euro’s per jaar kunt besparen, vooral wanneer u nog niet eerder een overstap maakte.

Zakelijke energie

Pure Energie richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt en wil daarmee onder andere aantonen dat het een betrouwbare leverancier is. Ondernemingen kunnen gebruik maken van het aanbod van Pure Energie wanneer zij zoeken naar een duurzame leverancier, binnen het beleid gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Pure Energie levert onder andere stroom aan verschillende woningcorporaties en kan daarvoor gebruik maken van zowel zonne-energie als windenergie.

Overstappen naar Pure Energie

Wilt u overstappen naar Pure Energie, vanwege het groene karakter of vanwege de aanbiedingen hieronder? Overstappen is heel eenvoudig, Pure Energie neemt het werk voor het grootste deel uit handen. Dat betekent dat het voldoende is om u aan te melden en aan te geven van welk contract u gebruik wilt maken. De leverancier heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het duurzaam opwekken van energie, mede dankzij het internet kunt u daar nu heel voordelig gebruik van maken.

Wilt u overstappen? Het is voldoende om dit aan te geven, Pure Energie zegt het oude contract met uw huidige leverancier op. U heeft daar zelf geen omkijken naar en u kunt rekenen op een naadloze overstap, zodat u geen dag zonder stroom komt te zitten.

Naar de website van Pure Energie »
Pure Energie energie aanbiedingen (1) »

Pure Energie vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Pure Energie stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Pure Energie gebruikt voor het opwekken van energie.

Pure Energie energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 100.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

Pure Energie contactgegevens

T: 0800 - 222 88 85

Postadres
Pure Energie
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01