Qurrent

Logo

LET OP! Qurrent is per heden overgenomen door Greenchoice

Qurrent heeft zich tot doel gesteld zoveel mogelijk CO2-uitstoot te besparen, door maximaal in te zetten op duurzame energie. Dat lukt uitstekend, samen met haar klanten is Qurrent erin geslaagd tienduizenden kilo’s CO2-uitstoot te voorkomen. Dat is een enorme collectie bomen, iets waarmee Qurrent het voor een ieder mogelijk maakt om bij te dragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Bovendien is het mogelijk om er mee te doen met Windtegoed, door te investeren in een windmolen. Het helpt om de energierekening te verlagen, terwijl Qurrent daarnaast mogelijkheden biedt om energie te besparen.

Een 10 voor duurzaamheid

Qurrent zet hoog in op duurzaamheid, iets dat bij andere partijen niet onopgemerkt blijft. Onder andere GreenPeace en de Consumentenbond waarderen Qurrent met een 10 voor duurzaamheid, wat aangeeft dat de energieleverancier op dat gebied geen steken laat liggen. Veel andere energiebedrijven verkopen een mix van groene en grijze stroom; het gaat bij Qurrent uitsluitend om groene stroom. Dat betekent dat een keuze voor Qurrent niet alleen een besparing op de energierekening op kan leveren, het draagt daarnaast bij aan een betere wereld dankzij een minder grote belasting op het milieu.

Eerlijke prijzen bij Qurrent

Bovendien berekent Qurrent eerlijke prijzen, door de kosten zelf scherp in de gaten te houden en u de mogelijkheid biedt veel zaken online te regelen. De inkomstenbron voor Qurrent bestaat uit een vaste vergoeding per maand, op basis van een voorschot dat u als klant betaalt. De energieleverancier is daar volledig transparant over en koopt de energie aan de andere kant op een voordelige manier in. Qurrent berekent uiteraard enige kosten om de eigen kosten af te kunnen dekken, wat overblijft is een eerlijk tarief voor duurzame energie waar zoveel mogelijk mensen gebruik van kunnen maken.

Flexibel contract

Qurrent is volledig overtuigd van de eigen kracht en kiest er daarom heel bewust voor om geen pakketten met een lange looptijd af te sluiten. Het is niet nodig om een overeenkomst voor 1 of 3 jaar aan te gaan, in plaats daarvan heeft u er als klant de volledige vrijheid. Dat betekent onder andere dat u Qurrent gewoon een keer uit kunt proberen, mocht het toch niet bevallen kunt u er zo weer weg. De overeenkomst bij Qurrent valt maandelijks op te zeggen, zodat u er slechts gebruik van hoeft te maken gedurende de periode waarin u ook daadwerkelijk tevreden bent.

Overstappen naar Qurrent

Wilt u overstappen naar Qurrent, bijvoorbeeld omdat u in de aanbiedingen hieronder ziet dat het mogelijk is om flink op de kosten te besparen? U kunt de aanbieding van uw keuze aanklikken en contact opnemen met Qurrent, door aan te geven dat u graag over zou stappen. De energieleverancier neemt het vanaf daar van u over en zorgt ervoor dat het oude contract met uw huidige leverancier wordt opgezegd. U heeft daar zelf geen omkijken naar, u kunt voortaan rekenen op de duurzame energie van Qurrent waarmee u eenvoudig op de kosten voor uw stroom kunt gaan besparen.

Naar de website van Qurrent »

Qurrent vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Qurrent stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Qurrent gebruikt voor het opwekken van energie.

Qurrent energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 100.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

Qurrent contactgegevens

T: 088 777 1200

Postadres
Qurrent
Willem Fenengastraat 23
1096 BL Amsterdam

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01