Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Elektriciteit vergelijken - Vergelijk stroomleveranciers

Stroom vergelijken en overstappen

Stroom vergelijken met de onafhankelijke stroomvergelijker van Totaalbesparen.com is gemakkelijk te doen en levert u daarnaast een mooie besparing tot 150 euro op jaarbasis op. In principe ontvangt u de grootste korting wanneer u overstapt van zowel stroom als gas. Veel energieleveranciers geven dan welkomstkortingen oplopend tot wel 260 euro voor het eerste jaar. Er zijn echter redenen waardoor bepaalde huishoudens niet kunnen overstappen van gas. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer een huishouden gebruik maakt van stadsverwarming.

Via onderstaand formulier kunt u direct bekijken hoeveel u kunt besparen op uw stroomkosten. Heeft u een interessant aanbod gevonden? Dan kunt u direct via onze website overstappen naar uw nieuwe energieleverancier.

Start met vergelijken
1 GEGEVENS

Vul de gevraagde gegevens in

2 KEUZE

Maak een keuze uit het overzicht

3 OVERSTAPPEN

Rond de overstap af bij de gekozen leverancier

Stroom vergelijken op Totaalbesparen.com

Hoewel het meest lonend is om over te stappen van zowel stroom als gas, kan het zijn dat dit voor bepaalde huishoudens niet mogelijk is. Bijvoorbeeld doordat een huishouden gebruik maakt van stadsverwarming. Gelukkig zijn er redelijk veel energieleveranciers die ook voor een overstap van alleen stroom een zogenaamde welkomstkorting geven. Deze welkomstkorting is namelijk verantwoordelijk voor bijna de helft van het totaal te besparen bedrag op jaarbasis. Stel dat u met een volledige overstap van stroom en gas 400 euro zou kunnen besparen, dan kan u door alleen over te stappen van stroom nog steeds 200 euro besparen.

Indien u zowel stroom als gas afneemt bij een energieleverancier en geen gebruik maakt van de stadsverwarming, raden wij u toch aan om compleet over te stappen naar een nieuwe energieleverancier. Door over te stappen van zowel stroom als gas wordt het aanbod waaruit u kunt kiezen namelijk aanzienlijk groter. Veel energieacties zijn alleen geldig in combinatie met stroom en gas. Is uw energiecontract nog niet verlopen? Dan kan het alsnog voordeliger zijn toch over te stappen. U betaald dan een opzegvergoeding aan uw huidige energieleverancier welke wettelijk is vastgesteld. Stel dat uw gascontract nog een jaar doorloopt, dan betaald u een opzegvergoeding van 50 euro. Indien u echter met de overstap naar een nieuwe energieleverancier 100 euro extra bespaart door ook van gasleverancier over te stappen, is dat het waard.

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy