UnitedConsumers

Logo

UnitedConsumers is een energieleverancier welke energie levert met korting. Om er zeker van te zijn dat de energieprijzen van UnitedConsumers lager zijn dan die van concurrenten, verlaagd deze energieleverancier het tarief van de regioleverancier met 1 cent. Met het afsluiten van een 3-jarig contract besparen consumenten hiermee gemiddeld 340 euro. Het doel van deze energieleverancier is om goedkope energie en goede service te leveren.

Gemiddeld 340 euro stapelkorting


UnitedConsumers maakt geen gebruik van een vaste energieprijs. De energieleverancier geeft een korting op de energietarieven van de regioleverancier. Hierdoor zijn consumenten er zeker van dat zij goedkoper uit zijn dan bij hun regioleverancier. Daarnaast biedt deze energieleverancier nieuwe klanten een welkomstkorting van 70 euro. Al met al ontvangt de gebruiker met deze stapelkorting een gemiddelde besparing van 340 euro over een looptijd van 3 jaar.

Overstapboete? UnitedConsumers betaald


Wanneer u al bent aangesloten bij een energieleverancier en toch wenst over te stappen naar UnitedConsumers, betaald deze energieleverancier een eventuele opzegvergoeding die door de oude energieleverancier in rekening wordt gebracht bij een voortijdige overstap. Deze opzegvergoeding kan oplopen tot 125 euro per product. Wanneer u een opzegvergoeding dient te betalen voor gas en stroom kan deze dus oplopen tot maximaal 250 euro.

Kortingstegoed opbouwen


Bij de meeste energieleveranciers wordt de korting op een energiepakket aan het einde van het jaar verrekend met de jaarafrekening. Bij UnitedConsumers spaart u korting op via een persoonlijke Kortingstegoed module in uw account. De korting kunt u op elk gewenst moment laten bijschrijven op uw bankrekening. Wanneer u aangeeft dat de korting uitbetaald moet worden, wordt deze rond de 15e van de maand bijgeschreven op uw bankrekening.

Naar de website van UnitedConsumers »

UnitedConsumers vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

UnitedConsumers stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier UnitedConsumers gebruikt voor het opwekken van energie.

UnitedConsumers energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 100.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

UnitedConsumers contactgegevens

T: 040-2350560

Postadres
UnitedConsumers Energie
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap