UnitedConsumers

Logo

Energie afsluiten én besparen op uw vaste lasten, dat kan bij UnitedConsumers. Van UnitedConsumers ontvangt u namelijk standaard 10 procent korting op de Gemiddelde Landelijke Energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland en een leuke welkomstbonus. Daarnaast profiteert u van een uitstekende service.

10 procent korting en een welkomstbonus


Omdat UnitedConsumers energie groots inkoopt, kunnen zij het inkoopvoordeel teruggeven aan hun klanten. Dit voordeel ontvangt u in de vorm van 10 procent korting op de Gemiddelde Landelijke Energieprijs en een welkomstbonus. Zo bespaart u tot wel 120 euro per jaar.

Zorgeloos overstappen


Wilt u graag overstappen naar UnitedConsumers? Dan zorgen zij dat dit zorgeloos wordt geregeld voor u. Bovendien zeggen zij uw huidige energiecontract voor u op. Wordt er een opzegboete in rekening gebracht? Dan betaalt UnitedConsumers deze voor u - mits u voldoet aan de voorwaarden. Het enige wat u hoeft te doen, is uzelf aanmelden via de website van UnitedConsumers.

Hoe werkt de korting?


Zowel de korting als de welkomstbonus ontvangt u aan het einde van het contractjaar in uw online bespaartegoed. Dit geld kunt u vervolgens op uw bankrekening laten uitkeren, waardoor u meer overhoudt voor een leuker leven!

Naar de website van UnitedConsumers »

UnitedConsumers vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

UnitedConsumers stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier UnitedConsumers gebruikt voor het opwekken van energie.

UnitedConsumers energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 100.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

UnitedConsumers contactgegevens

T: 040-2350560

Postadres
UnitedConsumers Energie
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01