Vandebron

Logo

Vandebron is een leverancier van duurzame energie, die boeren die energie opwekken in contact brengen met klanten die diezelfde energie graag willen afnemen. Deze energieleverancier houdt de kosten laag, zodat zelfs met de scherpe tarieven, de boeren die de energie opwekken aan de andere kant een eerlijke vergoeding kunnen verwachten. Op die manier weet Vandebron de vraag en het aanbod bij elkaar te brengen, wat leidt tot een meer duurzame vorm van energie opwekken en afnemen, uiteraard afgestemd op een ieders behoeften.

100% duurzame energie

Vandebron werkt uitsluitend met 100% duurzame energie, er is geen sprake van een mix of mengsel. In plaats daarvan selecteert Vandebron haar duurzame energieproducenten handmatig, om hier een keiharde garantie op af te kunnen geven. Bovendien werkt Vandebron heel bewust met een aantal eigen producenten, om het aanbod goed in de gaten te houden en nooit meer duurzame energie aan te kunnen bieden dan dat er aan de andere kant voorradig is. Dit betekent een 100% groen stroometiket voor Vandebron, aan de hand waarvan u erop kunt rekenen dat u optimaal gebruik kunt maken van de duurzame energie die er beschikbaar is.

Geen omkijken bij Vandebron

Bovendien heeft u bij Vandebron totaal geen omkijken naar uw energiecontract; niet wanneer u wilt overstappen en niet zodra u eenmaal klant bent. De producenten van Vandebron verkopen hun stroom, de energieleverancier zorgt ervoor dat u daar vervolgens gebruik van kunt maken. Zowel de administratie als de klantenservice zijn bij Vandebron in goede handen, net als de 100% compensatie voor de uitstoot van CO2 die er vrijkomt bij de productie van gas. Het is bij Vandebron voldoende om uw favoriete boer te kiezen, waarmee u ervoor zorgt dat u de duurzame energie af kunt nemen en bovendien op de kosten kunt besparen.

Zelf een producent kiezen en transparantie

U kunt bij Vandebron zelf een producent kiezen, zodat u goed weet waar uw energie vandaan komt. Heeft u een bepaalde boer bij u in de buurt op het oog, of zoekt u naar een boer die u op een leuke manier weet te overtuigen? U kunt er bij Vandebron eenvoudig voor zorgen dat u zeker weet dat uw geld goed terecht komt, in ruil waarvoor u bovendien 100% duurzame energie ontvangt. Vandebron maakt het mogelijk om de duurzame sector in Nederland verder te ontwikkelen, zodat we daar op termijn op een meer grote schaal gebruik van kunnen gaan maken.

Overstappen naar Vandebron

Wilt u overstappen naar Vandebron, bijvoorbeeld aan de hand van de aanbiedingen hieronder die duidelijk aangeven dat u op de kosten kunt besparen? U kunt het pakket van uw keuze aanklikken, zodat u tot honderden euro’s over kunt houden en u bovendien op een meer duurzame wijze energie af kunt gaan nemen. Vandebron behoort tot de innovatieve energieleveranciers van dit moment, die het heel duidelijk maakt waar de energie vandaan komt. U draagt uw steentje bij aan een beter milieu en aan een goed inkomen voor de boeren, terwijl u op hetzelfde moment flink kunt besparen op de energierekening die u jaarlijks betaalt.

Naar de website van Vandebron »

Vandebron vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Vandebron stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Vandebron gebruikt voor het opwekken van energie.

Vandebron energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 100.0%
KOLEN 0.0%
AARDGAS 0.0%
KERNENERGIE 0.0%
OVERIG 0.0%

Vandebron contactgegevens

T: 0880 444 555

Postadres
Vandebron
Herengracht 545
1017 BW Amsterdam

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01