HEMA

Logo

De inboedelverzekering van Hema zult u waarschijnlijk vinden in de top 5 van goedkoopste inboedelverzekeringen, wanneer u een vergelijking maakt. Hema biedt namelijk een erg voordelige inboedelverzekering aan. Met de basisverzekering van Hema bent u verzekerd tegen schade als gevolg van onder andere brand, waterschade en inbraak. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen: glasdekking, een aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering. Met de inboedelverzekering van Hema bent u standaard allrisk verzekerd. Ook uw mobieltje is daardoor altijd gratis meeverzekerd met de inboedel.


Telefoonverzekering Hema

Een belangrijk kenmerk van de Hema inboedelverzekering is dat u standaard allrisk verzekerd bent. En met de allrisk dekking van de inboedelverzekering, zijn onder andere uw mobiele devices verzekerd. Met een inboedelverzekering van Hema heeft u dus geen telefoonverzekering meer nodig. Let er wel op dat u bij Hema een eigen risico van € 100,- betaald wanneer u schade aan uw mobiel declareert. De schade moet daarom wel kostbaar zijn, anders is het eigen risico hoger dan het schadebedrag.


Handig om te weten

Verder is het handig om te weten dat hoewel de Hema inboedelverzekering standaard erg uitgebreid is, het eigen risico toch aan de hoge kant is. Bij veel andere verzekeraars betaalt u helemaal geen eigen risico, mocht er iets gebeuren. Dit kan het echter waard zijn omdat u standaard allrisk verzekerd bent. Een allrisk inboedelverzekering bij een andere verzekeraar is al snel een stuk duurder.


Naar de website van HEMA »
Inboedelverzekering

HEMA contactgegevens

T: Telefonisch niet bereikbaar!

Postadres
HEMA
Leusderend 56
3832 RC Leusden

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap