Inshared

Logo

Inshared biedt alle woonverzekeringen aan, waaronder de inboedelverzekering. Deze verzekering is beschikbaar in zowel de standaard als allrisk variant. Met een standaard inboedelverzekering bij Inshared bent u goed verzekerd tegen schade aan uw inboedel ten gevolge van brand, water, inbraak en storm. Met de allrisk dekking bent u daarnaast ook verzekerd tegen schade die het gevolg is van een eigen foute handeling. Denk daarbij bijvoorbeeld aan schade ten gevolge van water doordat u een raam open heeft laten staan. De allrisk dekking biedt geen hulp bij schade aan mobiele apparaten.


Aanvullende dekkingen

Naast de standaard en allrisk dekking, kunnen er bij de Inshared inboedelverzekering ook verschillende aanvullende dekkingen gekozen worden. De meest uitzonderlijke extra dekking is daarbij de dekking Mobiele apparaten en extra kostbaarheden. Met deze dekking bent u verzekerd tegen schade aan uw mobiele apparaten, waaronder uw mobiele telefoon. Ook wanneer deze schade ontstaan is door een eigen fout. Het mooie is dat deze dekking geldig is voor de hele familie. Met deze uitbreiding heeft u dus voor het hele gezin geen telefoonverzekering meer nodig. Let er wel op dat u maximaal 2 maal op jaarbasis schade aan een mobiel kunt declareren.

Verder kunt u kiezen voor een glasverzekering. Let er op dat u deze wellicht al heeft afgesloten bij uw opstalverzekering. Omdat de dekking dezelfde is, is het niet nodig deze aanvullende verzekering dan nogmaals af te sluiten. Ook kunt u kiezen voor een dekking 'eigenaarsbelang'. Met deze dekking verzekerd u dure verbeteringen aan een huurwoning die niet vallen onder de standaard opstal- of inboedelverzekering.


Naar de website van Inshared »

Inshared vergelijken

Direct naar resultaat
Inboedelverzekering

Inshared contactgegevens

T: 033-7508285
E: contact@inshared.nl

Postadres
Inshared werkt uitsluitend online en heeft helaas geen postadres.

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap