Inboedelverzekering vergelijken

Op zoek naar een goede en goedkope inboedelverzekering? Geef hieronder uw eisen en wensen aan en u ziet direct welke verzekeraar de beste premie biedt.

Arrow
Direct naar resultaat
100% onafhankelijk Gegarandeerd de goedkoopste Overzichtelijk en compleet

Inboedelverzekering vergelijken en overstappen

Een inboedelverzekering is geen overbodige luxe. Voor een bedrag van rond de €10 per maand bent u met een inboedelverzekering verzekerd tegen schade door inbraak, vandalisme en bijvoorbeeld brand- en waterschade. Omdat er verschillende aanbieders van inboedelverzekeringen actief zijn, zitten ook tussen de prijzen van deze aanbieders flinke verschillen welke kunnen oplopen tot 30%.

Door uw inboedelverzekering te vergelijken voor het overstappen, kunt u tot 30% goedkoper uit zijn met eenzelfde dekking. U doet er dus goed aan via onze vergelijkingsmodule te bekijken welke verzekeraar de beste inboedelverzekering biedt voor uw situatie.

Vorm uw zoekopdracht

Bedenk wat uw verzekering zou moeten dekken en houd gegevens van de woning bij de hand.

Vul uw gegevens in

Vul de gevraagde gegevens zo precies mogelijk in. De vergelijking wordt daardoor ook nauwkeuriger.

Maak een keuze

Na het vergelijken staat de goedkoopste inboedelverzekering altijd bovenaan. Maak hier uw keuze.

Maak de overstap

Maak direct de overstap online. Dit is binnen 5 minuten goed te doen. U ontvangt een bevestigingsmail na de overstap.

*U heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd nadat de overstap is afgerond

Inboedelverzekering vergelijken op Totaalbesparen.com

Totaalbesparen.com biedt u een volledig onafhankelijke vergelijkingsmodule waarmee u op een simpele manier inboedelverzekeringen vergelijkt. In bovenstaand overzicht zijn de (beste) prijzen van alle aanbieders van inboedelverzekeringen verwerkt. De vergelijker is onafhankelijk en objectief. Hoewel wij lang niet van alle verzekeraars een vergoeding ontvangen wanneer u naar hen overstapt, worden de prijzen van deze verzekeraars wel getoond in de overzichten. Anders zou u immers zonder het te weten bij een andere aanbieder van inboedelverzekeringen goedkoper uit zijn. Het hebben van een vergelijker zou dan weinig nut hebben.

Goedkoopste inboedelverzekering bovenaan

Om ons onafhankelijk karakter te behouden hebben wij ervoor gekozen niet alleen alle verzekeraars te tonen, maar ook om altijd de goedkoopste verzekering bovenaan te zetten. Op deze manier heeft u als gebruiker van onze vergelijkingsmodules altijd de beste deal. Bent u hiervan niet overtuigd? Dan bieden wij u graag een volledig overzicht van andere websites waar ook inboedelverzekeringen vergeleken kunnen worden.

Inboedelverzekering met opstalverzekering

Wanneer u op zoek bent naar een inboedelverzekering, is de kans groot dat u al een opstalverzekering heeft afgesloten. Zeker wanneer u een eigen koopwoning bezit. Voor huurders is het afsluiten van een opstalverzekering niet nodig, dit doet de verhuurder al. Wanneer u in bezit bent van een koopwoning en naast een opstalverzekering ook graag een inboedelverzekering zou afsluiten, dan is het wellicht voordeliger de opstal- en inboedelverzekering bij dezelfde verzekeraar onder te brengen. Verschillende verzekeraars bieden namelijk een korting wanneer beidde woonverzekeringen bij hen afgesloten worden. Opstalverzekeringen vergelijken doet u hier.

Top 3 inboedelverzekeringen

Logo
Goedkoopste inboedelverzekering Bekijken
Logo
Meest gekozen opstalverzekering Bekijken
Logo
Goedkoopste i.c.m. inboedel Bekijken

Inboedelverzekering afsluiten

Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar kan wel erg handig zijn. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd tegen diefstal of schade aan uw bezittingen. Vaak wordt ook schade aan bezittingen gedekt indien deze buitenshuis ontstaat. Met een goede allrisk inboedelverzekering kan dan bijvoorbeeld een telefoonverzekering niet meer nodig zijn.

Een inboedelverzekering kan gemakkelijk online afgesloten worden. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor een bepaalde verzekeraar, kunt u bij de verzekeraar zelf de inboedelverzekering afsluiten. Wanneer u dit online doet heeft u recht op een bedenkperiode van 14 dagen. Besluit u om de inboedelverzekering telefonisch af te sluiten? Dan heeft u geen recht meer op deze bedenkperiode.

De inboedelverzekering wordt in de meeste gevallen afgesloten voor de periode van een jaar. Na deze periode kunt u dagelijks overstappen met een overstaptermijn van een maand. Bij enkele verzekeraars zit u helemaal niet vast aan een contract. U kunt de verzekering dan in principe volgende week al opzeggen.

Veelgestelde vragen

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy