Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Fiber internet, TV en bellen vergelijken

Fiber

Fiber internet, TV en bellen vergelijken

Fiber is een Nederlandse onderneming die gerund wordt door ondernemers. Het bedrijf legt de focus vooral op het leveren van glasvezel. Hierin is het bedrijf 100% onafhankelijk. Fiber maakt dus geen onderdeel uit van een grote multinational. Het bedrijf legt daarnaast de nadruk op persoonlijk contact.

Fiber internet

Fiber legt de focus op glasvezelverbindingen. Het bedrijf geloofd dat glasvezel de verbinding van de toekomst zal gaan worden wanneer het om internet gaat. Fiber biedt verschillende glasvezelpakketten aan met een maximale snelheid van 500/500 Mb/s. Voor consumenten die nog geen glasvezelaansluiting hebben biedt Fiber verschillende DSL internetpakketten met een maximale snelheid van 100/30 Mb/s. Indien Fiber de klant niet de beloofde snelheid kan leveren wordt hier geen geheim van gemaakt. Wanneer u een abonnement afsluit bij Fiber krijgt u de daadwerkelijke snelheid van de verbinding te zien. Deze snelheid is afhankelijk van o.a. de afstand tussen uw woning en de wijkcentrale.

Fiber digitale televisie

Digitale televisie levert Fiber in combinatie met een internet en telefoonverbinding (alles in 1) of in combinatie met alleen een internetverbinding indien u geen huistelefoon kan of wil aansluiten. Het bedrijf houdt geregeld acties waarbij bijvoorbeeld gratis televisiezenders worden aangeboden. Fiber biedt televisiepakketten met 35-119 zenders.

Fiber alles in 1

De alles in 1 pakketten van Fiber bestaan uit internet, digitale televisie en de huistelefoon. Het is momenteel nog niet mogelijk een mobiel abonnement toe te voegen aan dit pakket. De alles in 1 pakketten van Fiber worden geleverd met een gratis installatie, een gegarandeerde internetsnelheid en een Fritz!box.
Fiber alles-in-1

Fiber alles-in-1

Fiber biedt naast losse pakketten ook alles-in-1 pakketten aan. Door over te stappen naar een Fiber alles-in-1 pakket bespaart u gemiddeld 15% in vergelijking met de losse pakketten.

Fiber glasvezel

Fiber biedt naast ADSL ook internet via glasvezel aan. Glasvezel biedt een zeer stabiele en zeer snelle internetverbinding tot 500MB/s.

Fiber contactgegevens

T: 020 – 760 50 40

Postadres
Fiber Nederland B.V.
Postbus 71387
1008 BJ Amsterdam

Fiber pakketten vergelijken

Vergelijk de prijzen van Fiber pakketten. U kunt ook Alle providers vergelijken met onze alles in 1 vergelijker.

Fiber Alles in 1 pakketten top 5

Fiber Internet pakketten top 5

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy