KPN

Logo

KPN is momenteel de grootste telecom- en ICT aanbieder van Nederland. Door het uitgebreide aanbod en een zeer stabiel netwerk is KPN een zeer sterk merk. Hoewel de prijzen van KPN diensten gemiddeld genomen weliswaar niet de laagste zijn, heeft het netwerk over het algemeen zeer weinig te kampen met storingen en levert zij uitermate goede producten.

KPN Alles-in-1 en KPN Compleet

KPN biedt tegenwoordig naast de afzonderlijke producten ook alles-in-1 pakketten aan. Door over te stappen naar een alles-in-1 pakket van KPN geniet u van een snel en stabiel netwerk, digitale televisie van KPN en vast bellen. Naast het alles-in-1 pakket biedt KPN nu ook KPN Compleet aan. KPN Compleet is een alles-in-1 pakket plus mobiel abonnement. Indien u overstapt naar KPN Compleet ontvangt u een alles-in-1 pakket met 5 euro korting op de maandelijkse kosten voor uw mobiel abonnement, gratis extra televisiezenders, dubbel zoveel data voor uw mobiele abonnement en gratis onderling bellen. Om gebruik te gaan maken van KPN Compleet dient u allereerst een alles-in-1 pakket af te sluiten waarbij u tevens de eerste 6 maanden bijna 50% korting ontvangt op de maandelijkse kosten. Door vervolgens jaarlijks over te stappen naar een andere pakket geniet u elk jaar weer van deze korting over de eerste 6 maanden.

Naar de website van KPN »

KPN vergelijken

Direct naar resultaat
Internet-tv-bellen

KPN alles-in-1

KPN biedt naast losse pakketten ook alles-in-1 pakketten aan. Door over te stappen naar een KPN alles-in-1 pakket bespaart u gemiddeld 20% in vergelijking met de losse pakketten.

KPN contactgegevens

T: 0800-0402

Postadres
KPN B.V.
Postbus 30000
2500 GA Den Haag

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01