NLE

Logo

NLE is een grote Nederlandse energieleverancier die sinds 2016 ook internet, tv en Telecom levert aan consumenten. Hiervoor heeft deze nieuwe provider afspraken gemaakt met KPN. Alle diensten die door deze provider worden geleverd, worden geleverd via het stabiele en uiterst betrouwbare KPN netwerk. NLE levert pakketten bestaande uit alleen internet, of bestaande uit internet, tv en bellen (alles in 1).

NLE alles in 1


Het alles in 1 pakket van NLE is beschikbaar met een standaard dsl verbinding, of met een glasvezelverbinding indien dit op het adres beschikbaar is. Het alles in 1 pakket van de NLE biedt naast internet ook interactieve tv van KPN en een gratis aansluiting voor de huistelefoon waar alleen voor wordt betaald indien deze wordt gebruikt.

NLE glasvezel


NLE levert waar mogelijk ook glasvezel. Op het moment kan maximaal 500Mb geleverd worden. Met NLE glasvezel geniet u van een supersnelle en stabiele internetverbinding die alles aan kan wat er gevraagd wordt. Op de website van NLE ziet u na de postcodecheck ook direct welke snelheid daadwerkelijk op uw adres beschikbaar zal zijn.

NLE kortingen op meerdere producten


Wanneer u gebruik maakt van zowel energie als Telecom van NLE, ontvangt u eenmalig 25 euro korting welke aan het einde van het jaar wordt verrekend. Daarnaast maakt dit uw financiën overzichtelijker doordat u maandelijks een rekening ontvangt voor energie, internet, televisie en telefonie.

NLE bellen


Voor de huistelefoon betaalt u bij NLE niets extra's. U betaald alleen wanneer u gebruik gaat maken van de huistelefoon. Daarnaast biedt NLE 3 opties waarmee het belpakket uitgebreid kan worden: onbeperkt bellen naar vaste nummer is Nederland, onbeperkt bellen naar mobiele nummers in Nederland en onbeperkt bellen naar vaste nummers in het buitenland.

Naar de website van NLE »

NLE vergelijken

Direct naar resultaat
Internet-tv-bellen

NLE alles-in-1

NLE biedt naast losse pakketten ook alles-in-1 pakketten aan. Door over te stappen naar een NLE alles-in-1 pakket bespaart u gemiddeld 10% in vergelijking met de losse pakketten.

NLE contactgegevens

T: 088-7307307

Postadres
De Nederlandse Energie Maatschappij
Postbus 23064
3001 KB Rotterdam

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01