Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Online internet, TV en bellen vergelijken

Online

Online internet, TV en bellen vergelijken

Online is de opvolger van Euronet. Deze provider biedt verschillende pakketten aan waaronder alles in 1 pakketten en glasvezel internet. Online biedt over het algemeen haar pakketten tegen scherpe prijzen en biedt nieuwe leden daarnaast vaak aantrekkelijke acties aan zoals een actietarief voor de eerste maanden.

Online internet

Online biedt verschillende internetpakketten aan. De snelheden van deze pakketten variëren van 10Mb/s tot 100Mb/s. Een download snelheid van 100Mb/s kan alleen aangeboden worden indien uw adres beschikt over een glasvezelverbinding. Het starterpakket van Online is beschikbaar vanaf €19,95. Daarvoor ontvangt u een internetverbinding met een maximale download snelheid van 10Mb/s. Indien het instaleren van het pakket niet goed verloopt, kunt u deze laten instaleren door een monteur van Online. De kosten hiervoor bedragen €69,00.

Online digitale televisie

Online biedt digitale televisie aan in combinatie met internet of internet en bellen (alles in 1). Digitale televisie van Online biedt vanaf 1 april 2016 standaard 72 televisiezenders en biedt daarmee een zeer uitgebreid standaard zenderpakket. Het is daarnaast mogelijk om de zenders uit te breiden met het extra zenderpakket. Hiermee ontvangt u nog eens 36 zenders extra. Met digitale televisie van Online kunt u verder standaard opnemen en pauzeren. Ook biedt Online de mogelijkheid om via de schotel televisie te kunnen kijken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld genieten van televisie op de camping. Televisie via de schotel is beschikbaar vanaf €5,00 per maand.

Online alles in 1

Online biedt verschillende alles in 1 pakketten aan die bestaan uit internet, televisie en bellen. Helaas is het nog niet mogelijk een mobiel abonnement toe te voegen aan het Online alles in 1 pakket. De alles in 1 pakketten van Online zijn beschikbaar vanaf € 29,95 per maand. Uw alles in 1 pakket kunt u geheel zelf samenstellen.
Online alles-in-1

Online alles-in-1

Online biedt naast losse pakketten ook alles-in-1 pakketten aan. Door over te stappen naar een Online alles-in-1 pakket bespaart u gemiddeld 10% in vergelijking met de losse pakketten.

Online glasvezel

Online biedt naast ADSL ook internet via glasvezel aan. Glasvezel biedt een zeer stabiele en zeer snelle internetverbinding tot 500MB/s.

Online contactgegevens

T: 0800-8048

Postadres
Online
Postbus 16156
2500 BD Den Haag

Online pakketten vergelijken

Vergelijk de prijzen van Online pakketten. U kunt ook Alle providers vergelijken met onze alles in 1 vergelijker.

Online Alles in 1 pakketten top 5

Online Internet pakketten top 5

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy