Alles-in-1

Een alles-in-1 pakket bestaat uit internet, tv, vaste telefonie en in sommige gevallen ook uit mobiele telefonie. Met een alles-in-1 pakket kunt u aardig besparen op internet en tv.

Internet-tv-bellen vergelijken

Over alles-in-1

Alles-in-1 wil zeggen dat u meerdere producten afneemt bij een enkele leverancier. In het geval van alles-in-1 gaat het dan om internet, tv en bellen. Daarnaast bieden verschillende providers de mogelijkheid om ook een mobiel abonnement onder te brengen in het pakket. Een duidelijk voordeel is dat u geen losse rekeningen ontvangt voor al deze producten, maar een enkele rekening ontvangt voor het geheel. Een ander voordeel is het feit dat de meeste leveranciers bereid zijn een aardige korting te geven aan consumenten die een alles-in-1 pakket afnemen.


Korting op uw alles-in-1 pakket

Vrijwel elke aanbieder van alles-in-1 pakketten biedt nieuwe klanten aantrekkelijke kortingen wanneer zij beslissen de overstap te maken. Zo bieden veel aanbieders een actietarief voor de eerste 6 maanden. Dit actietarief is vergelijkbaar met de welkomstkorting die door veel energieleveranciers wordt aangeboden aan nieuwe klanten. Mede hierdoor is het slim om jaarlijks na te gaan of u niet kunt besparen door de overstap te maken naar een nieuwe aanbieder van alle- in-1.


Gratis producten en diensten bij uw alles-in-1 pakket

Veel providers bieden consumenten gratis producten en diensten wanneer zij de overstap maken naar een alles-in-1 pakket. Zo biedt KPN bijvoorbeeld gratis zenders, gratis data en een geldkorting aan gebruikers die ook mobiel toevoegen aan het pakket. Andere providers bieden onder andere gratis meerdere tv-ontvangers, telefoontoestellen en gratis televisiezenders. Om te bekijken welke acties momenteel geldig zijn kunt u gebruik maken van onze alles in 1 vergelijker.


Voordelen van een alles-in-1 pakket

Zoals gezegd zijn de grootste voordelen een overzichtelijke rekening voor al uw producten, aantrekkelijke kortingen en gratis diensten en producten. Naast deze voordelen is het handig om gebruik te kunnen maken van een enkele helpdesk, mochten er zich onverhoopt problemen voordoen met uw producten. Uit eigen ervaringen blijkt tevens dat afnemers van alles-in-1 pakketten vaak een voetje voor hebben bij de provider. Een iets betere modem, nieuwe afstandsbediening of nieuwe tv-ontvanger worden geregeld gratis geleverd terwijl deze eigenlijk tegen een kleine vergoeding beschikbaar zijn.


Nadelen van een alle-in-1 pakket

Een nadeel van een alles-in-1 pakket is dat u aan het geheel vastzit voor minimaal een jaar. Mocht de provider u niet bevallen, dan zit u dus alsnog vast aan deze provider de komende tijd. Daarnaast zou een nadeel kunnen zijn dat de producten niet zomaar los te upgraden zijn. Dat probleem is niet echt relevant omdat bijna elke leverancier een upgrade graag uitvoert. Een ander nadeel is er niet echt te noemen.


Alles-in-1 pakketten vergelijken

Omdat er inmiddels aardig wat providers actief zijn in het aanbieden van alles-in-1 pakketten, kan het handmatig vergelijken van de verschillende pakketten nogal onduidelijk en frustrerend zijn. Onduidelijk doordat een foutje in een kleine hoek zit bij het aangeven van de gewenste voorkeuren en frustrerend doordat deze voorkeuren bij iedere provider telkens weer opnieuw ingevuld moeten worden. Wij bieden u daarom graag aan gebruik te maken van onze alles-in-1 vergelijker. Hiermee kunt u uw voorkeuren opgeven en direct zien welke providers aan uw wensen kunnen voldoen.

Internet vergelijken

Direct naar resultaat
Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01