Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Alles-in-1: wat is het en wat kun je verwachten

Over alles in 1

Alles in 1 wil zeggen dat u meerdere producten afneemt bij een enkele leverancier. In het geval van alles in 1 gaat het dan om internet, tv en bellen. Daarnaast bieden verschillende leveranciers de mogelijkheid om ook een mobiel abonnement onder te brengen in het alles in 1 pakket. Een duidelijk voordeel is dat u geen losse rekeningen ontvangt voor al deze producten, maar een enkele rekening ontvangt voor het geheel. Een ander voordeel is het feit dat de meeste leveranciers bereid zijn een aardige korting te geven aan consumenten die een alles in 1 pakket afnemen.

Korting op uw alles in 1 pakket
Vrijwel elke aanbieder van alles in 1 pakketten biedt nieuwe klanten aantrekkelijke kortingen wanneer zij beslissen de overstap te maken naar een alles in 1 pakket. Zo bieden veel aanbieders van het alles in 1 pakket een actietarief voor de eerste 6 maanden. Dit actietarief is vergelijkbaar met de welkomstkorting die door veel energieleveranciers wordt aangeboden voor nieuwe klanten. Mede hierdoor is het slim om jaarlijks na te gaan of u niet kunt besparen door de overstap te maken naar een nieuwe aanbieder van alles in 1.

Gratis producten en diensten bij uw alles in 1 pakket
Veel aanbieders van alles in 1 pakketten bieden consumenten gratis producten en diensten wanneer zij de overstap maken naar een alles in 1 pakket. Zo biedt KPN bijvoorbeeld gratis zenders, gratis data en een geldkorting aan gebruikers van een alles in 1 pakket in combinatie met mobiel. Andere aanbieders bieden onder andere gratis meerdere tv-ontvangers, telefoontoestellen en gratis televisiezenders. Om te bekijken welke acties momenteel geldig zijn kunt u gebruik maken van onze alles in 1 vergelijker.

Voordelen van een alles in 1 pakket
Zoals gezegd zijn de grootste voordelen een overzichtelijke rekening voor al uw producten, aantrekkelijke kortingen en gratis diensten en producten. Naast deze voordelen is het handig om gebruik te kunnen maken van een enkele helpdesk, mochten er zich onverhoopt problemen voordoen met uw producten. Uit eigen ervaringen blijkt tevens dat afnemers van alles in 1 pakketten vaak een voetje voor hebben bij de leverancier. Een iets betere modem, nieuwe afstandsbediening of nieuwe tv-ontvanger worden geregeld gratis geleverd terwijl deze eigenlijk tegen een kleine vergoeding beschikbaar zijn.

Nadelen van een alles in 1 pakket
Een nadeel van een alles in 1 pakket is dat u aan het geheel vastzit voor minimaal een jaar. Mocht de aanbieder u niet bevallen, dan zit u dus alsnog vast aan deze aanbieder de komende tijd. Daarnaast zou een nadeel kunnen zijn dat de producten niet zomaar los te upgraden zijn. Dat probleem is echter niet echt relevant omdat bijna elke leverancier een upgrade graag uitvoert. Een ander nadeel is er niet echt te noemen.

Alles in 1 pakketten vergelijken
Omdat er inmiddels aardig wat aanbieders actief zijn in het aanbieden van alles in 1 pakketten, kan het handmatig vergelijken van de verschillende pakketten nogal onduidelijk en frustrerend zijn. Onduidelijk doordat een foutje in een kleine hoek zit bij het aangeven van de gewenste voorkeuren en frustrerend doordat deze voorkeuren bij iedere aanbieder telkens weer opnieuw ingevuld moeten worden. Wij bieden u daarom graag aan gebruik te maken van onze alles in 1 vergelijkingsmodule. Hiermee kunt u uw voorkeuren opgeven en direct zien welke leveranciers aan uw wensen kunnen voldoen.

Besparen met vergelijken

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy