Welke provider heb ik?

De meeste mensen weten wel wie thuis hen internet provider of ISP is. Maar soms is het ook nodig om op een andere locatie te weten wie uw provider is. Dat kan bijvoorbeeld zijn om een e-mail adres in te kunnen stellen. Om direct te zien via welke provider u deze website bezoekt, klikt u hieronder op de knop "Toon mijn internet provider".

Toon mijn internet provider


Vergelijk internet, tv en bellen

Andere manieren om uw provider te achterhalen

Werkt de bovenstaande knop niet? Dan zijn er nog alternatieve manieren om uw internet provider te achterhalen. De makkelijkste manier is om te kijken op Whoismyisp.org. Op deze website kunt u direct zien wie uw internet provider is. Lukt dat ook niet? Dan kunt u het volgende doen:

1. Indien u uw provider niet heeft kunnen achterhalen via onze website of de website vermeld hierboven, is de kans groot dat u gefopt wordt door een TOR netwerk of VPN. Probeer deze diensten eerst uit te schakelen alvorens weer op zoek te gaan naar uw internet provider. Lukt dit niet? Dan kunt u fysiek op zoek gaan naar uw provider.

2. Bekijk uw afschriften indien u wilt weten wie thuis uw provider is. Als het goed is wordt er maandelijks een bedrag afgeschreven door uw ISP.

3. Kijk op uw modem. Vaak staat er op uw modem een logo of sticker informatie over de provider. De modem vindt u hoogstwaarschijnlijk in uw meterkast.

Vaak internet storing bij uw provider?

Heeft u vaak last van storing bij uw huidige provider? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Storingen zijn afhankelijk van het netwerk, maar ook van de omgeving en gebruikte technieken door uw provider. De meeste providers maken gebruik van het KPN netwerk. Toch hebben zij over het algemeen meer storingen dan KPN zelf. De hoofdreden hiervoor is dat de ISP»s verschillende technieken gebruiken. Heeft u dus vaak last van storingen? Dan kunt u vragen om een nieuwe modem of gewoon overstappen van provider. Providers houden geregeld acties om nieuwe klanten aan te trekken. De installatie wordt dan bijvoorbeeld gratis verzorgd, of u ontvangt een aantrekkelijke korting over een bepaalde periode. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn op uw adres? Maak dan gebruik van onze internetvergelijker.

Providers vergelijken op uw adres

Met onze internetvergelijker ziet u na het invullen van uw postcode direct welke providers actief zijn op uw adres en welke pakketten zij kunnen leveren. Natuurlijk unt u zelf op zoek gaan naar een nieuwe provider, maar de kans dat u het beste internetpakket vindt is erg klein. Niet alle providers zijn namelijk actief op uw adres en ook niet alle pakketten zijn leverbaar. Het is daarom handig om een postcode check te doen. U ontvangt dan een aanbod op maat. Dat houdt in dat u een overzicht krijgt van alle providers en pakketten die beschikbaar zijn op uw adres. Daarnaast bieden wij nieuwe klanten vaak exclusieve kortingen wanneer zij overstappen via onze internetvergelijker.

Waarom weten wie uw provider is?

Waarom weten wie uw provider is?

Er zijn verschillende redenen waarom het handig is om te weten wie uw internet provider is. Dat is bijvoorbeeld nodig om bepaalde e-mail accounts aan te kunnen aanmaken of activeren. Daar moet vaak eerst gekozen worden via welke provider de verbinding gaat lopen. Maar ook bij het vergelijken van internet providers is het belangrijk te weten wie uw internet levert. Wellicht zit u al bij de goedkoopste internet provider zonder dat u dit weet. Overstappen heeft dan weinig zin, mits u veel last heeft van storingen of andere problemen ervaart.

Om welke reden u dan ook niet weet wie uw internet provider is en om welke reden u dit dan ook wil weten, het achterhalen van uw provider is niet moeilijk. Klik simpelweg op de knop "Toon mijn internet provider" en u krijgt direct te zien via welke provider u deze website bezoekt.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01