Vragen mobiel

De meest consumenten maken van een gebruik van een mobiel in combinatie met een abonnement. Op deze pagina krijgt u antwoord op vaak gestelde vragen over het mobiel abonnement.

Mobiel vergelijken

Mobiel: vraag en antwoord

U kunt overstappen van provider nadat uw abonnement is verlopen. Bij de provider zelf kunt u vaak al enkele maanden voor het verlopen een nieuw toestel aanvragen. Let er wel op dat u dan een nieuw abonnement afsluit voor één of twee jaar. Wilt u dit niet? Dan dient u te wachten totdat het abonnement daadwerkelijk verlopen is.Bent u nog in bezit van een goede mobiel? Dan kunt u een aardig bedrag besparen door over te stappen naar een sim-only abonnement. U kunt dit abonnement per jaar afsluiten en vervolgens aan het eind van het jaar kijken of u alsnog een abonnement met nieuw toestel wilt. Let er wel op dat u voor het nieuwe toestel gewoon een lening afsluit! Ga dan eens na of u de prijs voor het nieuwe toestel ook uit eigen zak zou betalen. Is dit niet het geval? Kijk dan eens naar een vorig model. Deze doen nauwelijks onder voor de nieuwere modellen en zijn een stuk goedkoper.Bij de meeste providers kunt u (tegen een kleine betaling) uw oude nummer behouden. Dit kan echter niet bij alle providers, let hier dus op wanneer u abonnementen gaat vergelijken. Kiest u ervoor uw nummer te behouden? Dan zult u op de dag van de overgang zien dat alleen de netwerknaam verandert.Let op dat u een lening afsluit wanneer u een abonnement neemt met nieuw toestel. Is het toestel duurder dan € 250? Dan wordt deze lening geregistreerd bij het BKR! Dit kan gevolgen hebben wanneer u bijvoorbeeld een andere lening of hypotheek wilt aanvragen.Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag z.s.m.

Let op: u leent geld voor uw toestel

Bent u van plan een nieuw abonnement af te sluiten met toestel? Houdt er dan rekening mee dat u voor het toestel een lening afsluit. Deze lening wordt, mits het gaat om een duur toestel, geregistreerd bij het BKR. Dat heeft effect op het aanvragen van een andere lening en zelfs op de hoogte van de hypotheek die u kunt aanvragen. Wilt u dit niet? Dan kunt u ook een sim-only abonnement afsluiten.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01