FBTO motorverzekering

Hier leest u alles over de FBTO motorverzekering. En wilt u hem afsluiten? Dat kan! Met de motorverzekering van FBTO kunt u direct veilig de weg op.

Motorverzekering vergelijken

De motorverzekering van FBTO

De motorverzekering van FBTO

FBTO biedt verschillende producten aan. Zo ook de FBTO motorverzekering. Heeft u een nieuwe motor gekocht of wilt u weten of u met de motorverzekering van FBTO goedkoper uit bent? Bereken dan hier uw premie en sluit direct de verzekering af. U kunt dan veilig de weg op. Een motorverzekering is overigens verplicht in Nederland. Zonder motorverzekering mag u niet de weg op met uw motor. Ook niet voor een klein stukje. U riskeert anders een fikse boete. En dat is zonde van uw geld. U dient een motorverzekering af te sluiten zodra de motor op uw naam staat.

    [inhoudsopgave]

FBTO motor verzekeren, met welke dekking?


Zodra u een verzekering afsluit zult u een dekking moeten kiezen. Bij een motorverzekering zijn er altijd drie standaard basis dekkingen. Dit zijn de WA dekking, de WA beperkt casco dekking en de Allrisk dekking. Welke dekking u nodig heeft hangt sterk af van uw motor. De WA motorverzekering is verplicht. Dit is de minimale dekking. Hiermee bent u verzekerd tegen de schade die u toebrengt aan een ander. De WA dekking wordt met name gekozen voor oude motoren. Voor een wat nieuwere motor, wordt de WA beperkt casco dekking vaak gekozen. Hiermee dekt u tevens schade door brand, storm, hagel, bliksem, diefstal en een aanrijding met een loslopend dier. De all risk motorverzekering is de meest uitgebreide dekking. Deze kiest u indien u een nieuwe motor heeft of een motor met een hoge dagwaarde heeft. Met een allrisk dekking is ook de schade aan uw eigen motor gedekt. Wel zo prettig.

Naast de basis dekkingen kunt u ook een aantal aanvullende dekkingen kiezen. Deze zijn allen niet verplicht, maar geven net een stukje extra zekerheid. Bij FBTO kiest u uit;
  • Eigen risico
  • Winterstop korting
  • No-claimbeschermer

Voordelen motorverzekering FBTO


FBTO is een heel bekende verzekeraar in Nederland. U kent de reclames vast wel. "Jij kiest. FBTO." Het afsluiten van een motorverzekering bij FBTO biedt u een aantal voordelen. Dit zijn;
  • FBTO Alarmcentrale krijgt een 8,7
  • Kies voor 3 maanden winterstop korting
  • Bij schade kiest u zelf naar welke garage u gaat

FBTO motorverzekering vergelijken


Wilt u weten wat een motorverzekering kost, dan kunt u eenvoudig een motorverzekering berekenen. Dit doet u door uw kenteken in te vullen en een aantal gegevens. Onder andere uw postcode, geboortedatum en het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Dit zijn de jaren dat u geen schade heeft geclaimd bij uw verzekeraar. Hoe meer jaar u heeft opgebouwd, hoe hoger de korting is die u krijgt. Vul vervolgens in hoeveel kilometer u per jaar rijdt en welke dekking u wenst. Er wordt dan een berekening gemaakt van de premie. Deze premie kunt u vergelijken met andere verzekeraars. Zo komt u er snel achter waar u de goedkoopste motorverzekering afsluit. Het kan zijn dat dit de FBTO motorverzekering is. Maar er kan ook een andere verzekeraar goedkoper zijn.

FBTO motorverzekering afsluiten


Via onze website kunt u geen FBTO motorverzekering vergelijken. Wilt u uw motor alsnog graag bij FBTO verzekeren, ga dan naar de website van FBTO. Via ons kunt u uw motor verzekeren bij Centraal Beheer, Univé, InShared, OHRA en HEMA. Vul hiervoor de laatste vragen in en vraag de verzekering direct aan. Vanaf nu wordt u door de verzekeraar op de hoogte gehouden van de aanvraag. Let er op dat u zonder het afsluiten van een motorverzekering nooit de weg op mag. Onverzekerd rondrijden is verboden.


Motorverzekering FBTO opzeggen


Liever uw motorverzekering van FBTO opzeggen? Dan doet u dit rechtstreeks bij FBTO. U kunt hen bellen via 058 2345678 of regel het zelf via Mijn FBTO.

Vergelijk direct

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01