Netbeheerder Delta

Op uw netbeheerder kunt u helaas niet besparen. Deze is namelijk afhankelijk van uw woonplaats. Op uw energierekening kunt u wel besparen!

Energie vergelijken

Netbeheerder Delta tarievenopbouw

DELTA Netwerkbedrijf B.V. is de regionale netbeheerder in Zeeland voor elektriciteit en gas. DNWB staat voor veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt beheer van de gas- en elektriciteitsnetten in Zeeland. DNWB is verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de ontwikkeling van deze netten.

De energievoorziening gaat de komende veertig jaar ingrijpend veranderen. Energiebesparing, duurzame en decentrale/lokale energieopwekking, en een veel actievere betrokkenheid van burgers en bedrijven zijn nu zichtbaar. Dit betekent dat ook het beheer van de energienetten verandert.

Energietransitie is de omslag in Nederland van een energiesysteem dat rust op de import en het gebruik van grote hoeveelheden fossiele energie naar een duurzame energiehuishouding met hernieuwbare energiebronnen. Dat wil zeggen een energiehuishouding waarbij iedereen toegang houdt tot schone én betaalbare energie.

DELTA Netwerkgroep onderzoekt voortdurend welke gevolgen de energietransitie kan hebben voor de energienetten. Dat doet zij niet alleen, maar samen met regionale partners zoals woningbouwcorporaties, industrieën, projectontwikkelaars, gemeenten, decentrale coöperaties, burgers, bedrijven, en ook onderwijs- en onderzoeksinstellingen. DELTA Netwerkgroep investeert daarom ook in proeftuinen en experimenten waarmee kennis wordt ontwikkeld die cruciaal is in de energietransitie.

Delta tarieven

Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op een gemiddeld verbruik van 3500 kWh stroom en 1400 m3 gas op jaarbasis.
Op netbeheer kosten kan niet worden bespaard. Door gebruik te maken van onze energievergelijker kunt u wel besparen op uw energieleverancier.

Netbeheerkosten stroom

Vastrecht aansluiting € 21,78
Vastrecht transport € 26,58
Capaciteitstarief € 170,37
Meettarief € 33,89
Totale kosten stroom € 252,62

Netbeheerkosten gas

Vastrecht aansluiting € 21,78
Vastrecht transport € 20,18
Capaciteitstarief € 86,25
Meettarief € 24,78
Totale kosten gas € 152,99
  
Totale kosten Delta € 405,61

Vergelijk energie

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01