5 tips voor de thuisblijvers

28-04-2020 |

Afbeelding

De tijd van thuisblijven is nog niet voorbij. Het mooie weer helaas voorlopig wel en dus blijven we nu écht thuis. We hebben een paar weken volop kunnen genieten van de zon, maar dat lijkt nu ingeruild te worden door de regen. En dat betekent dat we echt even binnen blijven. Waarschijnlijk heeft u uw hele huis al geboend en uw tuin zomerproof gemaakt. Dus wat nu te doen? Op bezoek bij anderen gaan blijft lastig in deze corona tijd. En dus hebben we 5 tips voor u wat u juist nu kunt doen.

1. Vergelijk uw energiecontract


Iedere maand betaalt u uw energierekening. Misschien doet u dit ongemerkt of juist met pijn in uw hart. Dan is het verstandig om uw energiecontract erop na te slaan en te berekenen of u niet onnodig teveel geld betaald. Dit kunt u eenvoudig doen met onze energievergelijker. U vult hier uw verbruik in en onze tool berekent automatisch wat voor u de beste deal is.

2. Maak een fotoalbum


Iedere vakantie weer maken we massaal prachtige foto’s of misschien heeft u wel een kind of kleinkind gekregen. Ook hier bergen met foto’s, maar dat langverwachte is er nog niet. Juist nu heeft u er alle tijd voor. Neem deze tijd voor het maken van een of meerdere fotoalbums. Dan kunt u ook na de corona crisis genieten van uw prachtige foto’s.

3. Bespaar op uw vaste lasten


Naast uw energierekening, zijn er natuurlijk nog veel meer vaste lasten die iedere maand weer terugkomen. Waarom deze niet even onder de loep nemen om te zien waar u geld kunt besparen? Denk bijvoorbeeld aan uw internet en tv rekening, uw dierenverzekeringof uw autoverzekeringen vergelijken. Zonde om teveel te betalen!

4. Ondersteun ondernemers


Nu we allemaal niet naar buiten mogen en de horeca gesloten is, zijn er veel horeca ondernemers die heerlijke maaltijden maken om af te halen. Bijvoorbeeld een shared dining voor 2 personen. Dan bent u toch nog soort van uit eten, maar dan in eigen huis. U geniet binnenshuis van de lekkerste maaltijden. Vaak moet u ze nog even opwarmen in uw oven.

Of koop een waardebon van de kapper, zodat u ook na deze crisis naar uw vertrouwde kapper kunt gaan. Zo zijn er veel lokale ondernemers die uw hulp hard kunnen gebruiken.

5. Werk uw administratie bij


Nog zo’n klus waar weinig mensen zin in hebben, het bijwerken van alle administratie. Normaal gesproken komen we er vanaf met de smoes dat we geen tijd hebben, maar dat gaat nu niet op. Dus hoppa even trek er een uurtje voor uit en alles is weer bijgewerkt.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01