Alles in 1 pakket bij de Nederlandse Energiemaatschappij

20-04-2016 | Alles in 1

Afbeelding

De Nederlandse Energiemaatschappij (NLE) is van plan om in het najaar te beginnen met het leveren van alles in 1 pakketten aan Nederlandse consumenten. Dat heeft de NLE onlangs laten weten. De energieleverancier stelt dat zij door slim inkopen binnenkort alles in 1 pakketten kan gaan aanbieden die goedkoper zijn dan bij de grote concurrenten zoals Ziggo en KPN.

Internet, TV en bellen
In eerste instantie zal de NLE zogenaamde triple-play pakketten gaan aanbieden. Deze pakketten bestaan uit een internet, TV en vaste telefoon verbinding. Op het moment maken in Nederland 4,6 miljoen huishoudens gebruik van een alles in 1 pakket, waarvan 3,9 miljoen huishoudens gebruik maken van een triple-play pakket. De overige 700.000 huishoudens maken gebruik van een zogenaamd quad-play pakket, een pakket dat bestaat uit internet, TV, vaste telefonie én mobiele telefonie.

Wij kunnen alles in 1 goedkoper aanbieden doordat we slim inkopen en al heel veel klanten hebben. Verder hebben we geen erfenis en grote overhead zoals de telecom mastodonten wel hebben. Wij zullen een goedkoper en beter alternatief gaan bieden

Doel van de NLE is om binnen 5 jaar een marktaandeel van 10% te hebben in het alles in 1 segment. Om dit te bereiken gaat de NLE gebruik maken van het stabiele KPN netwerk en biedt zij nieuwe klanten tevens een gratis Wifi-versterker bij het afsluiten van een abonnement. De focus van NLE richt zich op de alles in 1 markt omdat in deze markt minder concurrentie is dan op bijvoorbeeld de markt van mobiele telefonie. Feit is echter wel dat de quad-play abonnementen sterk aan populariteit beginnen te winnen en het dus uiteindelijk verstandig zou zijn ook quad-play abonnementen aan te gaan bieden. Hiervoor zou de energieleverancier zich dan alsnog moeten gaan mengen in de mobiele telefonie markt.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01