Besparen op tackers

07-12-2017 | Tackers

Afbeelding

Tackers zorgen ervoor dat je verschillende materialen vast kunt maken aan elkaar. Dit kan zijn voor hout, ijzer en nog veel meer. Voor elk materiaal dat geniet moet worden is er een andere soort tackers. Je hebt veel verschillende soorten tackers, niet alleen met voor welk materiaal het gebruikt word maar ook de verschillende groottes en verschillende materialen wat tackers schieten. Het is daarom erg belangrijk goed te weten welke tacker je nodig hebt. Tackers worden ook wel schietpistolen en nietpistolen genoemd. De pneumatische tacker is de meest voorkomende tacker. Tackers worden onder andere gemaakt door bekende bedrijven in de bouw, denk hierbij aan Max, Senco, Bostitch, Haubold en nog veel meer. Ben je op zoek naar een webshop waar je voordelig tackers kunt bestellen? Neem een kijkje op deze website.


Verschillende tackers

Er zijn erg veel verschillende tackers, zo heb je tackers op accu, gas, elektriciteit en pneumatische tackers. Verder heb je ook nog erg veel verschillende types tackers. Je hebt namelijk kleine tackers, grote tackers, T-nagelapparaten, pinapparaten, beton bradnailer, schuine afwerktackers en nog veel meer. Elk apparaat dient weer ergens anders voor, het verschilt ook nog in voor welke materialen die tackers worden gebruikt. Om een pneumatische tacker te gebruiken heb je luchtdruk nodig, hiervoor worden vaak compressors gebruikt. Dit omdat je door middel van een compressor erg veel luchtdruk kunt wekken. Een pneumatische tacker is de meest voorkomende tacker omdat je die voor de meest voorkomende dingen kunt gebruiken, denk hierbij aan timmerwerk, kabelwerk, glaszetten, meubelbranche en nog veel meer. Een tacker op accu en gas wordt voornamelijk gebruikt voor het vast maken van beton op hout of staal op beton.


De verschillende bevestigingsmaterialen

Op een tacker na heb je natuurlijk ook bevestigingsmaterialen nodig, denk hierbij aan afwerknagels, krammen, bandschroeven, nieten en nog veel meer. Dit zijn allemaal verschillende bevestigingsmaterialen die je er door middel van een tacker als het ware in het materiaal schiet wat je vast moet maken.

Als je een pneumatische tacker hebt dan is het erg handig om ook een luchtslanghaspel te hebben, dit omdat je een luchtslanghaspel dan vast kan maken aan jou tacker en aan de compressor waardoor je gewoon door kunt gaan met werken en je niet telkens weer naar moet gaan om weer luchtdruk in de tacker te moeten doen. Een luchtslanghaspel bespaard je hierdoor erg veel tijd.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01