Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Een nieuwe autoverzekering

Een nieuwe autoverzekering

Een nieuwe autoverzekering

Onderwerp: Autoverzekering
Datum: 27 MRT 2017

Heeft u een nieuwe auto gekocht? Of een nieuwe tweedehands auto gekocht op Marktplaats? Dan wilt u natuurlijk goed verzekerd de weg op. Het is verplicht om uw auto te verzekeren, maar welke dekking wilt u precies? Daar kunt u natuurlijk wel een keuze in maken. Maar wat gaat u dat dan precies kosten? U wilt hier waarschijnlijk niet te lang mee bezig zijn, omdat u gewoon lekker in de rondte wilt rijden met uw nieuwe auto. Toch? Daarom helpen wij u een beetje.

Wist u trouwens dat het ook verstandig kan zijn om na een aantal jaar, ook als u geen andere auto gaat kopen, eens te kijken of u nog wat kunt besparen. De premies van een autoverzekering wijzigen jaarlijks. En hier kunt u van profiteren. Jaarlijks even rondkijken kan helemaal geen kwaad en is vrij eenvoudig. U kunt in dat geval het beste starten met: een autoverzekering vergelijken. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is even een aantal gegevens in te vullen, zoals uw kenteken, geboortedatum, postcode, aantal schadevrije jaren, het aantal kilometers dat u gemiddeld rijdt en de gewenste dekking. En de vergelijker doet vervolgens de rest. U krijgt binnen een paar seconde een overzicht, gerangschikt op de premie. Zo staat de goedkoopste direct bovenaan.

Dit zorgt er in ieder geval voor dat u niet alle verzekeraars af hoeft te struinen. Dit scheelt u een hoop tijd en gedoe. Er blijven er nu waarschijnlijk nog 2 of 3 over die uw voorkeur hebben. Van deze 2 of 3 is het dan slim om even de website te bekijken en te kijken welke voordelen ze precies hebben. Welke extra services horen er standaard bij of wat kunt u er nog aantrekkelijk en voordelig bij afsluiten. Maar lees ook even de kleine lettertjes. Dit zorgt ervoor dat u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan, ook al is dit niet het leukste om te doen. Dit kunt u allemaal mee laten weten in uw besluit om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd de weg op gaat tegen een scherpe premie, en dat rijdt toch net weer wat lekkerder.

Besparen met vergelijken

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws over het onderwerp: Autoverzekering

Bepalende factoren voor de hoogte van uw autoverzekeringspremie
12 JUL | Autoverzekering

Hoeveel u betaalt voor uw autoverzekering is afhankelijk van verschillende factoren. Bij de ene verzekeraar weegt...

Premie autoverzekering stijgt met 35%
17 NOV | Autoverzekering

De premies voor een autoverzekering zullen verder blijven stijgen. Vooral automobilisten met een WA-verzekering...

Geld op je autoverzekering besparen
06 NOV | Autoverzekering

Een autoverzekering staat er garant voor dat in het geval van schade door jou veroorzaakt, niet alle onkosten zullen...

Tips bij het vinden van de juiste autoverzekering
09 JAN | Autoverzekering

Wil je graag een autoverzekering afsluiten of ben je ontevreden over je huidige verzekering en wil je daarom overstappen...

Reacties op dit artikel

Ook reageren? Vul het formulier onder de reacties in.

  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Reageren op dit artikel

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaaktCopyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy