Een nieuwe autoverzekering

27-03-2017 | Autoverzekering

Afbeelding

Heeft u een nieuwe auto gekocht? Of een nieuwe tweedehands auto gekocht op Marktplaats? Dan wilt u natuurlijk goed verzekerd de weg op. Het is verplicht om uw auto te verzekeren, maar welke dekking wilt u precies? Daar kunt u natuurlijk wel een keuze in maken. Maar wat gaat u dat dan precies kosten? U wilt hier waarschijnlijk niet te lang mee bezig zijn, omdat u gewoon lekker in de rondte wilt rijden met uw nieuwe auto. Toch? Daarom helpen wij u een beetje.

Wist u trouwens dat het ook verstandig kan zijn om na een aantal jaar, ook als u geen andere auto gaat kopen, eens te kijken of u nog wat kunt besparen. De premies van een autoverzekering wijzigen jaarlijks. En hier kunt u van profiteren. Jaarlijks even rondkijken kan helemaal geen kwaad en is vrij eenvoudig. U kunt in dat geval het beste starten met: een autoverzekering vergelijken. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is even een aantal gegevens in te vullen, zoals uw kenteken, geboortedatum, postcode, aantal schadevrije jaren, het aantal kilometers dat u gemiddeld rijdt en de gewenste dekking. En de vergelijker doet vervolgens de rest. U krijgt binnen een paar seconde een overzicht, gerangschikt op de premie. Zo staat de goedkoopste direct bovenaan.

Dit zorgt er in ieder geval voor dat u niet alle verzekeraars af hoeft te struinen. Dit scheelt u een hoop tijd en gedoe. Er blijven er nu waarschijnlijk nog 2 of 3 over die uw voorkeur hebben. Van deze 2 of 3 is het dan slim om even de website te bekijken en te kijken welke voordelen ze precies hebben. Welke extra services horen er standaard bij of wat kunt u er nog aantrekkelijk en voordelig bij afsluiten. Maar lees ook even de kleine lettertjes. Dit zorgt ervoor dat u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan, ook al is dit niet het leukste om te doen. Dit kunt u allemaal mee laten weten in uw besluit om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd de weg op gaat tegen een scherpe premie, en dat rijdt toch net weer wat lekkerder.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01