Energieflex klanten kunnen overstappen van energieleverancier

31-10-2018 | EnergieFlex

Afbeelding

Klanten van het failliete Energieflex hebben een persoonlijk aanbod gehad van de energieleverancier waarnaar zij zijn overgezet na het faillissement van Energieflex. In veel gevallen gaat het om energieleverancier Innova. De deal die u geboden wordt is helaas niet de goedkoopste. Daarom raden wij u aan het nieuwe aanbod niet zomaar te accepteren, maar eerst zelf een energievergelijking te maken om te bekijken of u bij een andere leverancier niet goedkoper uit bent.


Vergelijk uw nieuwe aanbod

Om uw nieuwe aanbod te kunnen vergelijken is het belangrijk dat u de vergelijking maakt op basis van dezelfde gegevens waarmee het aanbod is samengesteld. Dat houdt in dat u een vergelijking moet gaan maken met dezelfde postcode en huisnummer, maar ook op basis van hetzelfde verbruik. Het verbruik waarop uw nieuwe aanbod is gebaseerd, vindt u terug in het aanbod. Zoek daarbij naar elektriciteitsverbruik (kWh) en gasverbruik (m3).

De tarieven die u op Totaalbesparen.com getoond worden zijn voor consumenten altijd inclusief btw en energiebelastingen. Let hierop bij het vergelijken van energietarieven.


Wanneer kan ik overstappen?

In principe kunt u direct overstappen. In het geval u nog geen aanbod heeft ontvangen van de alternatieve energieleverancier, is het dan wel lastig om energie te gaan vergelijken. Alvast even rondkijken naar de prijzen en mogelijkheden van anderen kan natuurlijk altijd. Ook kunt u ervoor kiezen het contract later te laten overgaan. Verder heeft u recht op een bedenktijd van 7 dagen. Mocht u dus na een overstap binnen 7 dagen toch ergens anders een betere deal krijgen, dan kunt u de overstap nog altijd stopzetten. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ook een opgaaf van redenen is niet nodig bij het stopzetten van de overstap.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Bespaar direct tot € 517,-

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat

Gerelateerd nieuws

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01