Groene energieleverancier organiseert Mini Military voor kinderen

09-10-2015 | Groene energie

Afbeelding

Energieleverancier Pure Energie organiseert dit jaar opnieuw Mini Military voor kinderen. Het gaat om een evenement voor kinderen, in de omgeving Twente. Energieleverancier Pure Energie wil daar graag een bijdrage aan leveren en er op die manier voor zorgen dat er aandacht komt voor meer duurzame energie.

Tijdens Military Boekelo hebben kinderen de mogelijkheid om een gratis ponyritje te maken of deel te nemen aan de andere activiteiten. De groene energieleverancier heeft in het strodorp Boekelo een ponyparcours gerealiseerd en er bovendien voor gezorgd dat er een aantal hindernissen aanwezig zijn. Het terrein bevindt zich vlakbij de echte cross, zodat de kinderen daar op hun eigen niveau alvast aan kunnen werken. Bovendien zorgt Pure Energie er natuurlijk voor dat men er op een duurzame manier met energie om zal gaan, iets waar steeds meer mensen in de omgeving van de groene energieleverancier zich van bewust worden.

Tweede editie van Mini Military
Vorig jaar werd de Mini Military voor het eerst georganiseerd. Het bleek dat de ponyritjes zeer populair waren bij de kinderen, vandaar dat het parcours dit jaar 2 dagen open is. De jonge bezoekers hebben op die manier allemaal de mogelijkheid om een ritje te komen maken en te genieten van de mooie traditie die er al veel langer plaatsvindt. Na 2 dagen zal het parcours weer verdwijnen en komt er ruimte voor de daadwerkelijke activiteiten. Tot die tijd zorgt Pure Energie ervoor dat de kinderen kunnen genieten van een fijn ritje op een pony, iets dat ze er via de sponsoring daarnaast van bewust moet maken dat we in Nederland het best gebruik kunnen maken van duurzame energie.

Bijdrage aan evenementen in de regio
Pure Energie wil er in eerste instantie met de Mini Military vooral voor zorgen dat kinderen de kans hebben om op een pony over het parcours te rijden. Daarnaast geeft de groene energieleverancier aan dat het volgens hen van belang is om de grootste evenementen in de regio te sponsoren, zodat die plaats kunnen vinden. Pure Energie wil bovendien de wereld verduurzamen en verbeteren. Het is dan van belang om zowel bij jezelf als bij de kinderen te beginnen. Vandaar dat Pure Energie er via de sponsoring van de Mini Military graag voor wil zorgen dat meer mensen zich bewust worden van het belang van duurzame energie.

100% duurzaam dankzij Pure Energie
Uiteraard zorgt Pure Energie er daarnaast voor dat de Military Boekelo ook dit jaar weer gebruik maakt van 100% duurzame energie en bovendien energieneutraal is. De CO2-neutrale organisatie zorgt ervoor dat er geen sprake is van negatieve invloed op het milieu, mede dankzij de inspanningen van de energieleverancier. De windmolens van Pure Energie zullen de komende dagen voor het evenement draaien en er daarmee voor zorgen dat er voldoende energie beschikbaar is. Pure Energie hoopt op deze manier in de toekomst vaker aan evenementen bij te kunnen dragen, zodat de energieleverancier aan de rest van Nederland kan laten zien dat we fossiele brandstoffen veelal niet meer nodig hebben.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Bespaar direct tot € 517,-

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat

Gerelateerd nieuws

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01