Hoe kies ik voor de goedkoopste energieleverancier?

22-08-2017 | Energieleverancier

Afbeelding

In Nederland kennen we vele energieleveranciers. Zoveel zelfs, dat het lastig blijft om een overzicht te behouden. De goedkoopste energieleverancier zoeken kan dan ook wel eens lastig zijn.

Gelukkig is er een website die dagelijks bijhoudt wie de goedkoopste energieleverancier is. Hier houden ze de prijzen bij van alle goedkope energieleveranciers in Nederland. Door je gas- en stroom verbruik in te vullen en een postcode en huisnummer, kun je hier gemakkelijk berekenen wat de energiekosten per leverancier zijn in jouw specifiek geval.

Hoge kortingen bij gas en stroom contracten

Het voordeel van de hierboven genoemde website is dat je altijd op de hoogte bent van de beste aanbiedingen en kortingsacties. Op de 1 jaar contracten waarbij je zowel gas- en stroom afneemt geven energieleveranciers in verhouding de meeste korting. Door jaarlijks over te stappen profiteer je dus het meest van lage energielasten.

Krijg ik ook korting bij goedkope stroom?

Als je alleen goedkope stroom nodig hebt dan krijg je bij sommige energieleveranciers ook een korting. Zo krijg je bij onder andere Qurrent en Oxxio een hoge korting. In verhouding zijn deze twee energieleveranciers dus het voordeligst als je geen gas aansluiting hebt. Vaak komt dit voor bij nieuwbouwwijken die aangesloten zijn op stadswarmte of als je bijvoorbeeld in een flat woont waarbij de warmte centraal geregeld is.

Door dus slim te vergelijken op de website die we hierboven noemde kan je veel op je vaste maandlasten besparen. Gemiddeld bespaar je, in het geval je nu een variabel contract hebt, tot wel 500 euro per jaar. Zo’n grote besparing kan je weer herinvesteren in bijvoorbeeld een zuinig witgoed apparaat om je energiekosten nog verder te verlagen. Hoe minder we het milieu belasten, hoe beter onze leefomgeving. Besparing en een gezonder leven werken elkaar dus in de hand.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Bespaar direct tot € 517,-

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat

Gerelateerd nieuws

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01