Korting op autoverzekering met app

16-12-2015 | Korting

Afbeelding

Autoverzekeraar Whoosz! gaat haar leden een aantrekkelijke korting aanbieden in ruil voor inzicht in het rijgedrag van de consument. Het gaat hier dan niet om het aantal kilometers dat wordt afgelegd, maar om bijvoorbeeld de snelheid waarmee een bocht genomen wordt of de manier waarop geremd wordt. Dit inzicht wordt geleverd door een app die verplicht geïnstalleerd moet worden, wilt u in aanmerking komen voor de korting op uw autoverzekering. De maximale korting kan oplopen tot 100 euro per jaar indien u met de app een perfecte score van 100 weet te behalen.

De Flo-app
Om in aanmerking te komen voor korting op uw autoverzekering dient u allereerst de Flo-app te instaleren. Deze app beoordeelt tijdens de rit uw rijstijl op punten als snelheid waarmee de bocht genomen wordt en kracht waarmee geremd wordt. De perfecte score ligt op 100 punten. Autoverzekeraar Whoosz! biedt een korting gebaseerd op deze score. Wanneer u een score van 100 haalt ontvangt u op jaarbasis 100 euro korting op uw autoverzekering. Wanneer u een score van 60 haalt ontvangt u nog steeds 60 euro korting op jaarbasis.

Autoverzekeraar Whoosz!
Autoverzekeraar Whoosz! Is een redelijk nieuwe autoverzekeraar. Helaas is het op de website van de verzekeraar nog niet mogelijk uw premie te berekenen. Om erachter te komen of deze autoverzekering in uw situatie wellicht voordeliger is dan uw huidige autoverzekering, zult u daarom bij deze verzekeraar een offerte moeten aanvragen.

Indien u graag een overzicht van de goedkoopste autoverzekeringen wenst te bekijken, kunt u gebruik maken van de autoverzekering vergelijker van Totaalbesparen.com.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01